Life

Cezara Dafinescu, dezvăluiri neașteptate despre marea sa iubire, Gelu Fronea. Când l-a cunoscut era căsătorită

Cezara Dafinescu, declarație surpriză despre marea sa dragoste, Gelu Fronea. Amândoi aveau alte relații când s-au întâlnit.
05.04.2024 | 00:15
Cezara Dafinescu dezvaluiri neasteptate despre marea sa iubire Gelu Fronea Cand la cunoscut era casatorita
Cezara Dafinescu, declarație surpriză despre marea sa dragoste, Gelu Fronea. Amândoi aveau alte relații când s-au întâlnit. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cezara Dafinescu, dezvăluiri neașteptate despre marea sa iubire, Gelu Fronea. Când l-a cunoscut era căsătorită cu George Motoi cu care avea un mariaj care dura de mai bine de 20 de ani. S-au văzut prima oară când actrița era în anul doi de facultate.

Cezara Dafinescu, declarație surpriză despre marea sa dragoste, Gelu Fronea. Amândoi aveau alte relații când s-au întâlnit

Cezara Dafinescu vine cu declarație surpriză despre marea sa dragoste, Gelu Fronea. Amândoi aveau alte relații când s-au întâlnit. Ambii au ales să plece din mariajele în care se aflau pentru a-și uni destinele. Iubirea lor a fost una intensă.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță și omul de afaceri s-au cunoscut pe când vedeta trecuse de 45 de ani. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult. Al doilea soț al artistei a murit în 2003, într-un accident de motocicletă.

Nu și-a mai refăcut viața sentimentală de atunci, considerând că al doilea soț a fost marea sa iubire. Cei doi au fost legați de sentimente puternice despre care Cezara Dafinescu vorbește de fiecare dată la superlativ.

ADVERTISEMENT

„Întâlnirea mea cu Gelu Fronea a fost neașteptată și specială; sentimentul pe care l-am simțit atunci nu semăna cu nimic din ce poate mai simțisem. Îmi tăia respirația, pur și simplu.

Vă spun cu toată sinceritatea, când l-am întâlnit, timpul parcă s-a oprit, așa am simțit. Nu m-a mai interesat nimic din jur, absolut nimic. Nici faptul că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, căsnicie pe care eu o consideram fericită”, a spus actrița pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cezara Dafinescu: ”Am trăit întotdeauna intens și frumos”

„Nu m-au interesat nici bârfele, nici dezaprobarea colectivă, nu m-a mai interesat nimic atunci când l-am cunoscut. Un om nu-și poate planifica fericirea, știm cu toții asta.

Nu am regretat nicio clipă că în viața mea, făcută în mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva atât de adevărat și atât de frumos. Nu am suportat niciodată minciuna. Am trăit întotdeauna intens și frumos”, a mai adăugat Cezara Dafinescu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Întrebată în cadrul unei emisiuni care este motivul pentru care a ales să rămână singură după moartea celui de-al doilea soț, actrița a mărturisit că nu a găsit niciun bărbat care să fie peste foștii parteneri de viață.

Mai mult decât atât, consideră că a avut șansa să întâlnească și să iubească doi bărbați deosebiți și excepționali. I-a pierdut pe ambii, George Motoi fiind condus pe ultimul drum la 2 ani de la moartea lui Gelu Fronea.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Taxa de drum 2024. Ce trebuie să verifice șoferii
Taxa de drum 2024. Ce trebuie să verifice șoferii
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni