Fotbal intern

CFR Cluj a cerut un penalty la Craiova! Ardelenii au protestat pentru un henţ. Verdictul specialistului

03.08.2020 | 21:31
CFR Cluj a cerut un penalty la Craiova Ardelenii au protestat pentru un hent Verdictul specialistului
ADVERTISEMENT

Finala campionatului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj este plină de încărcătură, iar în minutul 37 al derby-ului, jucătorii campioanei României au cerut penalty.

Ciprian Deac a preluat mingea la marginea careului și a șutut, iar din reluări, mingea a părut că l-a lovit în mână pe Bogdan Vătăjelu

ADVERTISEMENT

Elevii lui Dan Petrescu au cerut vehement penalty, dar Ovidiu Hațegan nu a dictat nimic.

CFR Cluj a cerut penalty în prima repriză a meciului cu U Craiova

Jucătorii CFR-ului au cerut penalty după șutul expediat de Ciprian Deac în minutul 37, care l-a lovit în mână pe Bogdan Vătăjelu.

Ovidiu Hațegan nu a dictat penalty, fiind ajutat și de asistenții săi.

La sfârșitul primei reprize, scorul este 1-1, Dan Nistor deschizând scorul pentru Olteni, în timp ce Paulo Vinicius a egalat pentru campioana României.

ADVERTISEMENT

Verdictul lui Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu a explicat în direct la TV Digi Sport că Ovidiu Hațegan trebuia / a luat decizia corectă în minutul 37 al partidei dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj:

„Trebuia penalty pentru CFR Cluj la pătrunderea lui Bilel Omrani în careu și galben pentru jucătorul Craiovei. La potențialul henț al lui Vătăjelu nu aș da niciodată penalty pentru atâta lucru”.

ADVERTISEMENT

„Se vede clar că Vătăjelu își ține mâinile pe lângă corp, chiar strânse de corp, iar chiar dacă mingea l-a lovit în mână, a fost liptiă și nu a fost niciodată vreo intenție să joace mingea cu mâna”, a mai spus Ion Crăciunescu.

Așadar, CFR Cluj trebuia să primească penalty doar la pătrunderea lui Bilel Omrani în careu, când a fost faultat și nu la hențul făcut de Bogdan Vătăjelu în careu, după șutul lui Ciprian Deac, conform specialistului Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT
  • 69 de ani a împlinit Ion Crăciunescu pe data de 27 septembrie