Sport

CFR Cluj, analizată înaintea meciului cu Lazio: „Cred că se vor închide foarte bine! Dan Petrescu nu mai exagerează”

CFR Cluj a fost analizată de către Gabi Balint, Ionel Dănciulescu și Bogdan Stelea înaintea meciului cu Lazio din Conference League.
16.02.2023 | 20:15
CFR Cluj analizata inaintea meciului cu Lazio Cred ca se vor inchide foarte bine Dan Petrescu nu mai exagereaza
CFR Cluj, analizată înaintea meciului cu Lazio. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabi Balint consideră că CFR Cluj se va axa mult pe defensivă, în speranța obținerii unei remize, nefiind sigur că echipa lui Dan Petrescu va reuși să înscrie în poarta italienilor. Totodată, Ionel Dănciulescu este de părere că jucătorii CFR-ului trebuie să fie mai motivați decât cei ai lui Lazio.

CFR Cluj, analizată înaintea meciului cu Lazio

CFR Cluj a fost analizată de către Gabi Balint, care anticipează un joc defensiv al campioanei României, dar din care să păstreze șanse de calificare pentru meciul retur din „Gruia”: „Cred că CFR se va închide și va încerca să obțină o remiză. Nu știu dacă va marca, dar să nu ia”.

ADVERTISEMENT

„Pot să se închidă bine, să se apere bine, cum pregătește Petrescu meciurile. Ei pot să mai bage 2-3 rezerve în loc de titulari. Plus că lui CFR îi merge bine pe stadionul ăsta”, a declarat Gabi Balint. „Eu cred că CFR trebuie să fie mult mai motivată la acest meci decât Lazio”, este de părere și Ionel Dănciulescu.

„Mă aștept să fie CFR-ul pragmatic, cel care nu își asumă riscuri și mă aștept să nu mai facă greșeli personale. Motivul pentru care ei au pierdut ultimele meciuri este datorat greșelilor personale, pe care CFR-ul nu le făcea înainte. Cred că nu vor greși astăzi. Dan Petrescu e genul de om care încearcă să repare ce nu merge bine”, a spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dan Petrescu nu mai exagerează!”

Gabi Balint a continuat și a spus că declarațiile lui Dan Petrescu înaintea meciului cu Lazio nu mai sunt exagerate ca în alte dăți, când tehnicianul obișnuia să își laude mult adversarele, care porneau în realitate cu șansa a doua: „Orice spune Dan Petrescu acum, nu mai exagerează. Lazio e mai bună decât CFR!”.

„Nu cred că Lazio va trata faci meciul, iar Dan Petrescu are principii clare, începe meciurile sus și dacă marchează începe ușor, ușor să se retragă, pentru că nici echipa nu poate face tot timpul presiune asupra jucătorilor adverși”, a mai spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

„Uzura se vede în anumite momente și se simte. În ultimele două meciuri din campionat nu au avut evoluții bune, dar în astfel de meciuri nimic nu mai contează, te motivezi mai mult și poți da mai mult decât ai făcut-o în competiția internă.

Ar trebui să fie motivați jucătorii despre care se spune că sunt bătrâni, să-și folosească mult mintea în teren, pentru că au fost subiective părerile la adresa lor. Atât Deac cât și Camora nu au făcut greșeli mari încât să spui că din vina lor echipa a pierdut puncte.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să te mai gândești la statistici în meciuri cu echipe mai bune, că dacă tu reușești să marchezi din două acțiuni simple, numărul paselor în timpul unui meci nici nu mai contează”, a mai spus și Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT