Sport

Dan Petrescu, principalul vinovat pentru criza de la CFR Cluj. „N-a ghicit jucătorii. În vară pleacă!” Vine la FCSB? Video exclusiv

Dumitru Dragomir consideră că CFR Cluj a pierdut derbyul cu Universitatea Craiova pe mâna antrenorului Dan Petrescu, pe care-l vede plecat din Gruia după acest sezon.
16.02.2023 | 16:43
Dan Petrescu principalul vinovat pentru criza de la CFR Cluj Na ghicit jucatorii In vara pleaca Vine la FCSB Video exclusiv
Dan Petrescu, principalul vinovat pentru criza de la CFR Cluj. „N-a ghicit jucătorii. În vară pleacă!” Vine la FCSB?
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în fața campioanei CFR Cluj în runda cu numărul 25 din SuperLiga. Un succes care a compactat formațiile de fruntea ierarhiei și face și mai interesantă disputa pentru titlul de campioană.

Dragomir consideră că derbyul Universitatea Craiova – CFR Cluj a fost decis de mutările antrenorilor

Învinsă de FCSB, în runda precedentă, CFR Cluj a căutat revanșa pe ”Ion Oblemenco”. Însă a cedat din nou, 0-2, și, pentru a doua partidă la rând, nu a izbutit să marcheze.

ADVERTISEMENT

A fost o victorie categorică a oltenilor, obținută pe fondul unei prestații fără orizont a campioanei, dar și a faptului că gazdele au fost mai inspirate în ultima treime a meciului, când Andrei Ivan a reușit o dublă.

O perioadă prefațată de modificările efectuate în echipă de Eugen Neagoe. Schimbări care, pentru fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, au reprezentat cheia meciului, după cum a afirmat la emisiunea moderată de Horia Ivanovici, “Profeţiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

”N-am înțeles ce-a vrut să joace CFR Cluj. Iar schimbările făcute de Neagoe au fost absolut diabolice. Parcă i-a luat cu mâna și le-a spus uite, faci asta, faci asta. Exact asta s-a întâmplat.

A făcut schimbările la momentul oportun, Formidabil i-a ieșit. Prin asta se deosebesc antrenorii mari. Cu schimbările. Facem schimbări în minutul 23, sau 32. Și pe cel care-l introduce joacă foarte bine sau dă gol. Simte.

ADVERTISEMENT

Schimbările lui Dan Petrescu nu mi-au plăcut deloc. N-au dat randament. Nu a fost neinspirat, părerea mea este că nu i-a ghicit, ca să spun așa, mai plastic”, a fost analiza lui Dumitru Dragomir la ”Profețiile lui Mitică”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Pentru fostul președinte al LPF, acesta este ultimul sezon al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. De ce nu-l vede la FCSB

Pentru Dumitru Dragomir, acesta este sezonul în care se va închide ciclul lui Dan Petrescu în Gruia. După un nou triumf. Însă între posibilele sale destinații viitoare, fostul președinte LPF exclude varianta FCSB. Argumentat.

ADVERTISEMENT

”Ia campionatul și se închide ciclul. Și pleacă pe bani mulți în altă parte. Este cel mai bun antrenor din țară. Are sânge-n instalație, nu-l întoarce nimeni. Așa trebuie să fie antrenorul.

Gigi n-ar putea să stea o oră antrenor cu Dan Petrescu. El poate să fie secundul lui Gigi? Nu stau o oră”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

Puteţi urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale FANATIK: site, canalul de YouTube, pagina de facebook, contul Tik-Tok. Și nu uita în niciun caz pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT