Sport

CFR Cluj, apărare visătoare în finalul primei reprize! Baiaram a deschis scorul după gafe în lanţ ale gazdelor

Universitatea Craiova conduce la pauză CFR Cluj cu 1-0. Unicul gol a fost marcat de Baiaram, împotriva cursului jocului, după o gafă colectivă a gazdelor.
16.03.2024 | 20:56
CFR Cluj aparare visatoare in finalul primei reprize Baiaram a deschis scorul dupa gafe in lant ale gazdelor
CFR Cluj, apărare visătoare în finalul primei reprize! Baiaram a deschis scorul după gafe în lanţ ale gazdelor. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova conduce cu 1-0 în Gruia pe CFR Cluj, la pauza meciului. Oltenii au rezistat atacurilor în valuri ale gazdelor şi au dat lovitura în finalul primei reprize.

CFR Cluj, apărare visătoare în finalul primei reprize! Baiaram a deschis scorul după gafe în lanţ ale gazdelor

Nicuşor Bancu a trimis un şut în diagonală respins în faţă de Sava, iar Baiaram i-a luat faţa lui Matei Ilie, al cărui răspuns a fost foarte lent, şi a trimis cu capul în poartă. Din minutul 38, oltenii au preluat conducerea.

ADVERTISEMENT

Până în acel moment, CFR Cluj a dominat autoritar jocul şi a avut mai multe ocazii uriaşe de gol. Elevii lui Adrian Mutu au ratat din toate poziţiile, eroul oltenilor fiind Laurenţiu Popescu, autorul unor parade de excepţie.

Baiaram, al doilea gol consecutiv!

Ştefan Baiaram este la al doilea gol consecutiv pentru Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor a marcat golul victoriei cu FC U Craiova etapa trecută, fiind în cea mai bună formă din actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Dacă Universitatea Craiova va câştiga cu CFR Cluj urcă pe locul secund al clasamentului, cu 28 de puncte, la egalitate cu Rapidul. Un eventual succes este un rezultat bun pentru FCSB, care menţine avantajul de patru puncte, cu un meci mai puţin disputat.

Mutu: “Craiova este o echipă puternică, de temut. Îi respectăm foarte mult”

Adrian Mutu a atras atenţia înaintea acestei confruntări că Universitatea Craiova este cel mai greu adversar pe care îl putea avea CFR Cluj în prima rundă din play-off:

ADVERTISEMENT

”Suntem pregătiți pentru mini-campionatul care urmează. Știm că vor fi 10 finale și le vom aborda cu încredere în forțele noastre. Deși plecăm de pe locul al treilea, ne propunem să câștigăm fiecare meci și să vedem unde ne situăm la final.

Avem șanse la titlu, dar important e să ne concentrăm pe victorie în fiecare partidă. Craiova este o echipă puternică, de temut. Îi respectăm foarte mult și consider că avem cel mai greu adversar posibil pentru prima etapă.

ADVERTISEMENT

Totuși, am încredere în jucătorii mei și sunt convins că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv dacă vom fi concentrați și conectați pe tot parcursul meciului”, a spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT