Fotbal intern

CFR Cluj – FC Botoșani 1-1. Moldovenii scot un punct pe terenul campioanei. Video

FANATIK v-a prezentat toate informațiile despre meciul CFR Cluj - Botoșani, care încheie etapa a 23-a din Liga 1 pe stadionul din Gruia.
CFR Cluj  FC Botosani 11 Moldovenii scot un punct pe terenul campioanei Video
ADVERTISEMENT
31-01-2022
18:02

CFR Cluj - Botoșani 1-1

Final! CFR Cluj a controlat în mare măsură meciul, însă FC Botoșani a știut să profite de fazele periculoase pe care și le-a creat, reușind egalarea pe final, într-un moment în care campioana României căuta să înscrie al doilea gol.

Min 88. Gabriel Debeljuh vede cartonașul galben pentru o simulare, iar reluările TV îi dau dreptate arbitrului.

Min. 84. Adrian Păun șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 80. GOOOOLL! Joyskim Dawa aduce egalarea pentru Botoșani după o pasă a lui Malcom Edjouma

Min. 60. Malcom Edjouma trimite spre poartă, dar Cristi Bălgrădean e atent și reține.

Min. 45+1. Finalul primei reprize!

Min. 45. Gol CFR Cluj! Deac înscrie din penalty.

Min. 24. Ocazie pentru CFR Cluj! Petrila trage un șut puternic din afara careului advers, însă portarul Pap reușește să respingă mingea.

Min.1. A început meciul!

31-01-2022
17:40

Mario Camora s-a accidentat la ultimul antrenament

Mario Camora s-a accidentat la ultimul antrenament, motiv pentru care Dan Petrescu a decis să-l titularizeze pe Florin Ștefan pe postul de fundaș stânga.

Totodată, Marko Dugandzic nu se va afla nici măcar pe banca de rezerve. Tatăl atacantului croat a decedat recent, astfel că antrenorul ardelenilor i-a permis să meargă la înmormântare.

Echipele de start:

CFR CLUJ: Bălgrădean – Cr. Manea, Graovac, Burcă, Fl. Ștefan – Deac, Boateng, Bordeianu – Omrani, Debeljuh, Petrila
REZERVE: Hindrich, Cestor, Bouhenna, Păun, Costache, Chipciu, Neguț, Birligea, Sacko
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC BOTOȘANI: Pap – Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Florescu, Edjouma, Papa – M. Roman II, D. Croitoru, Lupeta
REZERVE: M. Contra, Patache, Dragu, Dican, Neciu, Fili, Mailat, Silva, M. Roman I
ANTRENOR: Marius Croitoru

ADVERTISEMENT

STADION: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca – Cluj)
ARBITRU: Viorel Cojocaru // A1: Florin Neacșu; A2: George Vidican


Meciul CFR Cluj – Botoșani are loc luni, 31 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a din Liga 1, fiind jocul care pune capăt unei runde din care nu s-a jucat partida Academica Clinceni – Farul. Clujul este liderul detașat, cu 58 de puncte iar moldovenii ocupă locul 4, cu 37 de puncte.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Botoșani

Întâlnirea CFR Cluj – Botoșani se dispută luni, 31 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia din municipiul de pe Someș. De regulă, deși vorbim de echipa care a câștigat titlul în ultimii patru ani, la meciurile de acasă asistă cam între două mii și patru mii de spectatori, patru mii la meciurile cu echipe de top.

Pe stadion nu se poate intra decât dacă este prezentat certificatul COVID, care să ateste schema de vaccinare completă, cu trei doze sau faptul că deținătorul documentului a trecut prin boală în ultimele 180 de zile. Nu există altă formă de intrare la meci.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Botoșani

Partida CFR Cluj – Botoșani se joacă luni, 31 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Gruia, în etapa a 23-a a Ligii 1 și este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți urmări și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO

La Cluj estem, conform estimărilor meteo, ultima zi cu cer variabil, soarele ieșind și intrând de mai multe ori în nori dar fără precipitații, maximă 4 grade, în jur de un grad la ora partidei. De marți vor urma două zile cu ninsori. Meciul va fi condus de arbitrul Adrian Cojocaru din Galați.

ADVERTISEMENT

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – Botoșani

Antrenorul Dan Petrescu aproape că nu are probleme de lot, pentru că există un singur jucător din rândul celor care intrau frecvent pe teren pe care nu-l poate avea la dispoziție, atacantul francez Billel Omrani, despre care se spune că e acccidentat, dar multă lume spune că de fapt este un conflict cu clubul, jucătorul refuzând prelungirea contractului.

La Botoșani sunt multe probleme. În primul rând s-a renunțat la trei jucători: Remacle, plecat la U Cluj, Kage și Mensah iar vedeta Ongenda va pleca în Cipru pentru 200.000 de dolari plus cotă dintr-un viitor transfer. Au COVID portarul titular Papp și atacantul brazilian Mateus, iar Patache și Petkovski sunt accidentați. Au sosit Mihai Roman II de la Universitatea Craiova și Mailat de la CFR Cluj.

Dan Petrescu se teme, ca de obicei, Croitoru pregătește surprize

După tiparul binecunoscut antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a declarat că se teme de echipa din Botoșani, care știe să joace foarte bine în deplasare și este foarte periculoasă pe faza de atac. El insistă pe faptul că elevii săi vor trebui să acopere bine spațiile, pentru a nu lăsa culoare adversarului.

Marius Croitoru nu se teme de faptul că merge pe terenul campioanei. Și nici pentru că are un lot mai degrabă încropit decât ceea ce și-ar fi dorit. Tehnicianul moldovenilor cere echipei să fie cât mai curajoasă, pentru a pune presiune pe adversar și a nu-l lăsa să construiască în voie.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Botoșani

Casele de pariuri acordă cote între 1,55 – 1,60 pentru victoria ardelenilor, în timp ce o bombă detonată de Botoșani valorează 6,70-6,80. Un gol marcat de oaspeți este pe cota la victorie a Clujului: 2,10 iar pentru varianta over 1,5 goluri cota este de 1,50, semn că este considerat un joc în care se va marca foarte puțin.

Tradiția arată un CFR Cluj care rareori a scăpat din mână prada în meciurile directe. Nu avem nici un succes al Botoșanilor pe malurile Someșului în cele 12 meciuri jucate în Gruia. Doar de două ori au reușit moldovenii să nu plece învinși acasă, în schimb sunt partide în care au încasat patru, cinci sau chiar șase goluri!

ADVERTISEMENT