Sport

CFR Cluj, dată în judecată de încă un fotbalist! Dan Petrescu l-a ignorat total: „Nici măcar nu i-au dat permis de muncă”

CFR Cluj are din nou probleme! Încă un fotbalist ignorat de Dan Petrescu vrea răzbunare! A dat în judecată clubul din Gruia.
16.03.2023 | 14:40
CFR Cluj data in judecata de inca un fotbalist Dan Petrescu la ignorat total Nici macar nu iau dat permis de munca
8 meciuri are Ibrahima Mbaye la naționala Senegalului. Sursă foto: Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

După ce a renunțat la brazilianul Jo, ardelenii au din nou bătăi de cap cu un fost jucător de echipă națională, dar care nu a fost deloc folosit de Dan Petrescu la CFR Cluj.

CFR Cluj, dată în judecată la FIFA: „A semnat și ne-am dat seama că n-a fost inclus pe nicio listă”

Beppe Accardi, impresarul fundașului dreapta senegalez Ibrahima Mbaye în vârstă de 28 de ani, a explicat ce s-a întâmplat cu jucătorul său: „Ne-am înțeles cu Bologna pentru transferul la CFR pe 31 august 2022, înainte ca perioada de mercato să se închidă”.

ADVERTISEMENT

Africanul a dorit să plece din Italia, tocmai pentru a rămâne în anturajul echipei naționale: „A fost voinţa selecţionerului Senegalului să plece de la Bologna, dorea ca jucătorii lui să evolueze mai mult”, mai explică agentul, potrivit tuttomercatoweb.com.

Fotbalistul avea și alte oferte concrete, însă Mbaye a decis să aleagă pe campioana României: „În timp ce negociam cu echipe din America, pe fir a intrat Clujul, am cântărit situaţia gândindu-ne la Campionatul Mondial”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu l-ar fi inclus pe Ibrahima Mbaye pe nicio listă!

Conform impresarului, CFR Cluj l-a transferat, însă l-a lăsat pe dinafară: „Am plecat în România şi, după ce a semnat, ne-am dat seama că nu a fost inclus nici pe lista de campionat, nici pentru cea de Conference League”.

Ba, mai mult, jucătorul nu ar fi găsit deloc înțelegere la club și a mai pierdut o perioadă lungă de timp, ratând și echipa națională a Senegalului: „Dar cel mai rău a fost că nici măcar nu i-au dat permis de muncă şi, în decembrie, odată plecat din România, nu a putut reveni timp de 3 luni.

ADVERTISEMENT

Acum vom merge la FIFA pentru a cere daune, paguba care i-a fost produsă a fost incredibilă!”, amenință același Beppe Accardi, după ce jucătorul său a ratat prezența la turneul final.

Cine este Ibrahima Mbaye, jucătorul „fantomă” adus de CFR Cluj

Ibrahima Mbaye are opt meciuri la naționala Senegalului, pentru care a debutat în 2016 într-un meci amical, iar prima partidă oficială a fost în Cupa Africii pe Națiuni, doi ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta a prins și două meciuri în preliminariile Campionatului Mondial, însă a ratat prezența la turneul final din Qatar în urma problemelor de la CFR Cluj.

Ibrahima Mbaye este evaluat conform Transfermarkt la 450.000 de euro și este un produs al academiei lui Inter Milano. A mai jucat și pentru Livorno și Bologna, însă Dan Petrescu i-a preferat pe acel post pe Cristi Manea și Christopher Braun.

ADVERTISEMENT
Tags: