Sport

CFR Cluj deschide scorul cu Dinamo, după o fază controversată! „Câinii” au cerut fault, dar în final Daniel Bîrligea a marcat spectaculos: preluare cu stângul, șut cu dreptul. Video

Daniel Bîrligea a deschis scorul în startul reprizei secunde cu Dinamo. Atacantul român a marcat după un contraatac de excepție al ardelenilor.
23.02.2024 | 21:34
CFR Cluj deschide scorul cu Dinamo dupa o faza controversata Cainii au cerut fault dar in final Daniel Birligea a marcat spectaculos preluare cu stangul sut cu dreptul Video
CFR Cluj a deschis scorul prin Daniel Bîrligea după o fază controversată. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a dominat jocul în finalul primei reprize a meciului cu Dinamo. Ocaziile ardelenilor au continuat și s-au concretizat în startul părții secunde. Daniel Bîrligea a deschis scorul după o pasă venită de la grecul Panagiotis Tachtsidis.

CFR Cluj deschide scorul cu Dinamo, după o fază controversată! „Câinii” au cerut fault, dar în final Daniel Bîrligea a marcat spectaculos: preluare cu stângul, șut cu dreptul

Dinamo a început mai bine partida cu CFR Cluj și a forțat deschiderea scorului. Treptat, echipa antrenată de Adrian Mutu a preluat conducerea și și-a creat numeroase ocazii la poarta lui Golubovic. Darko Velkovski a fost aproape de autogol.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, CFR Cluj a deschis scorul la 7 minute după startul reprizei secunde. „Centralul” Florin Andrei a lăsat avantaj după un fault dur asupra lui Răzvan Patriche în jumătatea ardelenilor. La scurt timp, „câinii” au pierdut mingea, însă arbitrul nu a întors faza cu lovitură liberă.

Boben a combinat cu Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis. Grecul i-a pasat decisiv atacantului român care a marcat al 8-lea gol al sezonului în campionat. Internaționalul de 23 de ani a preluat mingea cu piciorul stâng și a șutut cu dreptul. Fără șanse pentru Adnan Golubovic. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Florin Andrei este ajutat de la linii de către asistenții Alexandru Vodă şi Mihăiţă Necula. În camera VAR au fost delegați de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) Sebastian Colţescu şi Iulian Dima. Al 4-lea oficial este Florin Mazilu.

Daniel Bîrligea, al doilea golgheter al lui CFR Cluj în SuperLiga

Daniel Bîrligea a ajuns la 8 goluri marcate în actuala stagiune în tricoul lui CFR Cluj. Atacantul cu o apariție în naționala României este al doilea în topul marcatorilor de la CFR Cluj după Philip Otele.

ADVERTISEMENT

Atacantul nigerian a marcat de 9 ori în actuala stagiune de SuperLiga. Cotat la 1 milion de euro, Daniel Bîrligea mai are contract în Gruia până în iunie 2025. Fotbalistul de 23 de ani a fost transferat de CFR Cluj la începutul anului 2022 de la Teramo.

Panagiotis Tachtsidis, autorul pasei decisive la golul lui Daniel Bîrligea, a fost aproape să deschidă scorul cu Dinamo în finalul primei reprize. Mijlocașul grec lăudat inclusiv de Dan Șucu a șutat dintr-o poziție grea, iar mingea a trecut puțin pe lângă poarta lui Golubovic.

ADVERTISEMENT

Karlo Muhar a dublat avantajul lui CFR Cluj în minutul 68. Mijlocașul croat a înscris cu o lovitură de cap din pasa venită de la Ciprian Deac. Aflat la meciul cu numărul 400 pe prima scenă, Deac a centrat excelent din corner.

ADVERTISEMENT