Sport

CFR Cluj – Farul 1-3, în etapa a 7-a din SuperLiga. Gică Hagi îl învinge pe Dan Petrescu și urcă pe locul 1. Video

Farul Constanța a câștigat pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 3-1, după ce echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul. Formația lui Gică Hagi revine pe locul după acest succes.
28.08.2022 | 17:54
CFR Cluj  Farul 13 in etapa a 7a din SuperLiga Gica Hagi il invinge pe Dan Petrescu si urca pe locul 1 Video
Imagine de la meciul CFR Cluj - Farul Constanța. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
28-08-2022
14:54

CFR Cluj - Farul 1-3 (Malele 10 pen. / Pitu 34, L. Munteanu 63, 88)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Victorie uriașă a Farului pe terenul lui CFR Cluj, scor 3-1, prin golurile lui Alexi Pitu și Louis Munteanu.

sup

Min. 88 – GOOOL Farul!!! Louis Munteanu primește o minge în dreapta, driblează un fundaș și marchează cu un șut cu efect la colțul lung.

Min. 63 – GOOOL Farul!!! Louis Munteanu face o preluare pretențioasă la marginea careului de 16 metri și îl învinge pe Scuffet cu un șut superb din voleu.

Min. 45+3 – Păun șutează direct pe poartă din lovitură liberă, dar Aioani reține cu siguranță.

Min. 41 – Pitu a luat o acțiune pe cont propriu, a scos din joc câțiva jucători clujeni și a șutat de la 16 metri, dar Scuffet a respins.

Min. 34 – GOOOL Farul!!! Nedelcu îi pasează pe culoar lui Pitu și acesta îl învinge pe Scuffet cu un șut în forță. Inițial, golul a fost anulat pentru poziție de ofsaid, dar decizia a fost schimbată din camera VAR.

Min. 31 – Alibec reia cu călcâiul din 6 metri, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 10 – GOOOL CFR Cluj!!! Malele a transformat pe centru penalty-ul acordat de Radu Petrescu. Decizia ”centralului” de a acorda lovitură de pedeapsă a fost una bizară, pentru același Malele înscrisese la faza din care s-a dictat încele din urmă 11 metri pentru clujeni. Chemat de la VAR să revadă faza, Radu Petrescu a anulat golul marcat inițial de Malele și a dictat penalty pentru henț.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start: 

  • CFR Cluj (4-3-3): Scuffet – Braun, Kolinger, R. Bălan, Brucic – Bordeianu, Muhar, Hoban – Roger, Malele, Păun. Rezerve: Sava – Camora, Burcă, Lucaci, Deac, Birligea, Petrila, Jefte, Buș. Antrenor: Dan Petrescu.
  • Farul (4-3-3): Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Moldoveanu, Alibec, Pitu. Rezerve: Buzbuchi – Borza, Casap, L. Munteanu, Kevin Doukoure, E. Sali, T. Băluță, Andronache, Corinus. Antrenor: Gheorghe Hagi.

* Dan Petrescu a promis că va schimba toată echipa după meciul cu Maribor. Antrenorul celor de la CFR Cluj s-a ținut de cuvânt, doar Scuffet a rămas între buturi, în rest toți jucătorii de câmp au fost înlocuiți.

Meciul CFR Cluj – Farul are loc duminică, 28 august, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 7-a din SuperLiga. Pentru ardeleni e primul joc după ce au obţinut o dramatică prezenţă în grupele Conference League, învingând la returul din play-off în minutul 90, pe teren propriu, pe Maribor Branik. Farul, neînvinsâ până acum, va fi un adversar dificil.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Farul

Confruntarea CFR Cluj – Farul se desfăşoară duminică, 28 august, de la ora 18:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al Clujului, fieful campioanei ultimelor cinci sezoane în România. Vine echipa lui Gică Hagi, una care nu a pierdut nici nu meci şi care joacă un fotbal frumos, care mereu a pus probleme ardelenilor, chiar şi la ei acasă.

ADVERTISEMENT

După obţinerea al patrulea an consecutiv a calificării în grupele unei cupe europene şi al doilea consecutiv în cele ale Conference League oficialii CFR-ului speră să fi reuşit o emulaţie în rândul publicului din Cluj, care să înceapă să vină la meciurile de campionat într+un număr mai mare decât trei-patru mii de obicei.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Farul

Partida CFR Cluj – Farul se joacă duminică, 28 august,. de la ora 18:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia, în etapa a 7-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Cei care vor alege să fie prezenţi la meci se vor bucura, conform previziunilor meteo, de ultima zi cu cer senin şi temperatură de 32 de grade, pentru că de luni timpul se va schimba şi vor urma mai multe zile ploioase. La ora jocului vor fi în jur de 29 -30 de grade, existând premise pentru pauze de hidratare. Bucureşteanul Radu Petrescu a fost desemnat să conducă meciul.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Farul

La CFR Cluj este greu de spus cine va intra pe teren la acest meci. Antrenorul Dan Petrescu a anunţat că va schimba complet formula de echipă la partida cu Farul, pentru ca jucătorii care au evoluat în returul cu Maribor să se poată odihni. Evident, nu toţi cei prezenţi la partida cu Maribor vor fi menajaţi sau ţinuţi pe bancă, dar o mare parte dintre ei. Accidentat pe termen lung este golgeterul Debeljuh iar un alt jucător de atac, Yeboah, este suspendat.

ADVERTISEMENT

La Farul nu există aceste probleme, în sensul în care Gică Hagi poate trimite pe teren cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziţie şi neînvinsă Farul este pregătită să dea o replică hotărâtâ, obiectivul fiind obţinerea cel puţin a unui punct, obiectivul fiind accederea în play-off, unde a ratat prezenţa în ultimele două sezoane.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Farul

Pentru casele de pariuri CFR Cluj este echipa care pleacă din pole position la câştigarea acestui meci. 1,90 este cota pentru succesul echipei lui Dan Petrescu în timp ce o victorie a oaspeţilor ajuge la cota de 4,50. Un gol marcat de Farul are cotă 1,70 iar şansă dublă X2 are o valoare foarte bună, 1,75.  Nici la acest meci nu sunt aşteptate goluri multe, over 1,5 având cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu şi Gică Hagi s-au întâlnit de multe ori, dar sub denumirea de CFR Cluj – Viitorul Constanţa. Sub denumirea de Farul sunt partide doar începând din 2021. Sunt două partide disputate la Cluj şi ambele s-au încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea campioanei României din ultimii cinci ani.

ADVERTISEMENT