Sport

Mutu, misiune ușoară la debut? Decizie stranie luată de Voluntari în ziua meciului cu CFR Cluj. Exclusiv

FC Voluntari luptă să iasă din zona periculoasă a clasamentului, dar FANATIK a aflat că oficialii grupării au luat o decizie bizară pentru întâlnirea cu CFR Cluj.
29.01.2024 | 10:32
Mutu misiune usoara la debut Decizie stranie luata de Voluntari in ziua meciului cu CFR Cluj Exclusiv
FC Voluntari luptă să iasă din zona periculoasă a clasamentului, dar FANATIK a aflat că oficialii grupării au luat o decizie bizară pentru întâlnirea cu CFR Cluj. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilfovenii se află pe locul 14 în clasament, care duce la baraj, și trag tare pentru a mai urca. Ei vin după o remiză pe teren propriu cu Oțelul Galați, scor 1-1, însă visează să-i strice debutul lui Adrian Mutu în Gruia.

FC Voluntari, deplasare cu avionul în ziua partidei cu CFR Cluj

În ciuda faptului că pot profita de faptul că ”Briliantul” încă nu și-a cunoscut foarte bine echipa, FANATIK a aflat că oamenii din conducerea clubului FC Voluntari au decis ca deplasarea pentru jocul cu CFR Cluj să se facă în ziua meciului.

ADVERTISEMENT

Este o hotărâre cel puțin bizară a oficialilor ilfoveni, deoarece jucătorii lui Ilie Poenaru au fost nevoiți să se trezească luni dimineață încă de la ora 06:00 pentru a se îmbarca în avionul care îi duce la Cluj.

Din informațiile FANATIK, această decizie a fost luată din dorința conducătorilor de a face economie. Prin deplasarea în ziua partidei cu CFR, ilfovenii au scutit o noapte de cazare la Cluj.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea CFR Cluj – FC Voluntari, care închide etapa a 23-a din SuperLiga, înseamnă debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a ardelenilor. Jocul este programat luni, 29 ianuarie, de la ora 20:00.

Cu ce probleme se confruntă Mutu la CFR Cluj

Misiunea lui Mutu la Cluj nu va fi deloc una uşoară, chiar dacă oficialii fostei campioane au insistat în perioada aceasta că au lotul cel mai bun din România, salariile plătite la zi şi condiţii de pregătire foarte bune.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, “Briliantul” va avea de rezolvat problemele dintr-un vestiar pe care Andrea Mandorlini l-a împărţit în două găşti, fidelii lui şi ceilalţi. Printre fotbaliştii cu care italianul avea o relaţie proastă erau şi veteranii Mario Camora şi Ciprian Deac, în timp ce liderul fidelilor era grecul Panagiotis Tachtsidis.

Mario Camora și Ciprian Deac și-au prelungit contractele cu CFR Cluj până în vara anului 2025. Oficialii „feroviarilor” le-au făcut propunerea încă din stagiul de pregătire din Oliva Nova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, după ce a semnat contractul și a fost prezentat oficial, Adi Mutu a condus primul antrenament la CFR Cluj. Însă, din informațiile FANATIK, înainte de a începe ședința de pregătire, noul antrenor a ținut un discurs de aproximativ 30 de minute în vestiar.

ADVERTISEMENT
Tags: