Sport

CFR Cluj – FCSB 1-1 în etapa 3 din SuperLiga. Remiză de vis pentru liderul Farul Constanța. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj și FCSB au încheiat al egalitate în Gruia. Cele două goluri au fost marcate de Daniel Bîrligea, respectiv Florinel Coman.
09.04.2023 | 23:02
CFR Cluj  FCSB 11 in etapa 3 din SuperLiga Remiza de vis pentru liderul Farul Constanta Cum arata clasamentul Video
CFR Cluj - FCSB, meci crucial în lupta pentru titlu. Cine rămâne principala rivală a Farului pentru locul 1. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-04-2023
16:41

CFR Cluj - FCSB 1-1 (Bîrligea 20 / Coman 69)

Vezi video cele mai imporante faze AICI!

Clasament Play-off

Clasament Play-off
Clasament Play-off

FINAL – CFR Cluj – FCSB s-a terminat 1-1. Ca urmare a acestui rezultat, gazdele, care sunt pe poziția secundă, au acumulat 35 de puncte, în timp ce oaspeții rămân pe locul 3, cu 34 de puncte. Liderul Farul conduce ierarhia cu 39 de puncte.

Min. 69 – GOOOL FCSB!!! Florinel Coman înscrie cu un șut violent direct din lovitură liberă!

PAUZĂ! După primele 45 de minute, CFR Cluj are avantaj, după golul marcat de Bîrligea. 

Min. 45: Ocazie rarisimă pentru FCSB. David Miculescu şutează din trei metri în Scuffet. 

Min. 33: Krasniqi ratează o şansă uriaşă. Tîrnovanu intervine în poziţie de unu la unu.

Min. 23 – FCSB cere penalty! Krasniqi își dă cu mingea în mână, dar Radu Petrescu lasă jocul să continue. Centralul nu a verificat sistemul VAR la această fază.

Min. 20 – GOOOL CFR Cluj!!! Burcă dă bine cu capul, Târnovanu respinge cu greu, dar mingea ajunge la Bîrligea, care, ne marcat, face 1-0.

Min. 18 – Asediu la poarta lui FCSB! Bîrligea trage puternic de la distanță, dar Târnovanu se întinde și respinge!

Min. 16 – Muhar își încearcă și el șansa, dar șutul său se duce peste poarta roș-albaștrilor.

Min. 13 – Șansă de gol pentru CFR! Janga scapă spre poartă, dar își închide unghiul iar mingea e respinsă în corner de Târnovanu.

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea. Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica. Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea. Antrenor: Elias Charalambous

  • Ciprian Deac, abia revenit după accidentare, este forțat de Petrescu.
  • Ovidiu Popescu, titular la FCSB după 8 luni. Edjouma nu este în lot, a suferit o toxiinfecție alimentară conform Gsp.

Meciul CFR Cluj – FCSB are loc duminică, 9 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 3-a din play-off-ul SuperLigii. Este o partidă extrem de echilibrată și de importantă, ambele formații având ca obiectiv câștigarea titlului, care ar fi al șaselea consecutiv pentru ardeleni. Pe primul loc se află Farul, cu 36 de puncte, urmată de CFR 34 și FCSB 33. Echipa care pierde aici va avea, evident, șanse mai reduse pe mai departe.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FCSB

Confruntarea CFR Cluj – FCSB se desfășoară duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia, în etapa 3 din play-off-ul SuperLigii. Va fi un stadion plin, estimându-se că va fi o partidă sold-out. Mai mult de o sută de suporteri va avea și FCSB la acest meci, motiv pentru forțele de ordine să suplimenteze numărul obișnuit, în scop preventiv.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, se plânge în stânga și în dreapta pentru marile probleme pe care le are cu lotul insuficient și cu faptul că nu a reușit să mai aducă un atacant cu experiență, echipa având destule greutăți la finalizare, cum s-a vâzut și în meciul de Cupă cu FC Argeș. când prelungirile au fost evitate de golul lui Krasniqi din penultimul minut.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FCSB

Partida CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00, pe Stadionul dr. Constantin Rădulescu din Cluj, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj duminică, 9 aprilie, va fi o vreme foarte frumoasă, cu cer senin și soarele prezent cam toată ziua la datorie, fără amenințarea precipitațiilor din zilele anterioare. Maxima zilei va ajunge la 13 grade la orele amiezii iar la ora startului partidei vor fi în jur de 9 grade, incomparabil mai bine decât condițiile meteo de la partida cu FC Argeș. de joi, din Cupa României. Arbitrul partidei va fi bucureşteanul Radu Petrescu.

Ce absențe de jucători sunt în întâlnirea CFR Cluj – FCSB

În virtutea bunului (din punctul său de vedere) obicei de a se văita înaintea oricărui meci Dan Petrescu a spus că are mariv probleme de lot, dar în realitate există doi absenţi, nu mai mulţi, din rândul jucătorilor cheie. Este vorba de căpitanul echipei, fundaşul stânga Mario Camora şi de închizătorul Boateng.

ADVERTISEMENT

La FCSB lucrurile stau şi mai bine, după ce doi jucători erau daţi ca sigur absenţi la Cluj la începutul săptămânii. Ambii au făcut deplasarea şi unul dintre ei va juca de la început. Este vorba de mijlocaşul Adrian Şut. Cel de-al doilea, Octavian Popescu, va începe partida de pe bancă.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FCSB

Este o partidă care ar trebui să aibă și după cote un pronunțat caracter de echilibru. Totuși, casele de pariuri tind să acorde mai mult credit clujenilor, care au cota de 2,35 pentru victorie. FCSB o poate face la o cotă de 3,40. Șansă dublă 1X, cu o probabilitate destul de mare, are 1,35 iar șansă dublă X2 ajunge la 1,60. Gol marcat de gazde are cotă tot 1,35 iar unul al bucureștenilor merge la 1,65.

ADVERTISEMENT

Ultimele două partide jucate de FCSB în  Gruia au reprezentat tot atâtea victorii pentru echipa bucureșteană la scoruri identice de 1-0. În actualul campionat a înscris în minutul 88 Edjouma iar sezonul trecut a fost Tavi Popescu autorul golului de trei puncte în minutul 74. Au fost primele victorii FCSB după o perioasă în care succesele clujenilor sau cel mult egalurile reprezentaseră rezultatele de până atunci.

ADVERTISEMENT