Sport

CFR Cluj – FCU Craiova 3-1, în etapa a 17-a din SuperLiga. Campioana urcă pe podium. Cum arată clasamentul

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 17 din SuperLiga, și a urcat pe locul 3 în clasament.
07.11.2022 | 22:56
CFR Cluj  FCU Craiova 31 in etapa a 17a din SuperLiga Campioana urca pe podium Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FC U Craiova 1948, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, luni 07 noiembrie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-11-2022
21:01

Cum arată clasamentul din SuperLiga după CFR Cluj – FCU Craiova 3-1

În urma unui meci extrem de spectaculos, în care am avut de toate, CFR Cluj a învins-o clar pe FCU Craiova și a urcat pe ultima treaptă a podiumului din SuperLiga. Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a apropiat la doar un punct de Rapid, față de care are și avantajul a două meciuri mai puțin disputate.

La FCU Craiova, criza continuă după plecarea lui Marius Croitoru și nici nu se întrevăd mari speranțe de redresare. Etapa viitoare, în Bănie vine un FCSB renăscut după victoria cu Rapid și e greu de crezut că formația lui Adrian Mititelu poate scoate ceva notabil.

superliga
Clasament SuperLiga
07-11-2022
20:08

FINAL: CFR Cluj - FCU Craiova 3-1 (Janga 16, Manea 32, Yeboah 67 / Ganea 61). Victorie clară a campioanei

Min. 67: GOOOL CFR CLUJ! Petrila îi așază o minge cu pieptul lui Yeboah, care marchează cu un șut din drop, de la marginea careului mare.

Min. 61: GOOOL FCU CRAIOVA! Bahassa face o cursă pe partea stângă, centrează pe 6 metri, de unde Ganea introduce mingea în poartă.

Min. 56: Scuffet respinge șutul lui Baeten la colțul lung.

Min. 51: După o pasă a lui Petrila, Yeboah, șutează pe lângă poartă din poziție excelentă.

Min. 46: A început repriza secundă.

07-11-2022
19:02

PAUZĂ: CFR Cluj - FCU Craiova 2-0 (Janga 16, Manea 32). Spectacol în prima repriză, clujenii intră în avantaj la cabine

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 45+2: S-a terminat prima repriză.

Min. 44: Bauza șutează plasat de la marginea careului mare, mingea lovește bara și iese în aut de poartă.

Min. 40: Muhar șutează senzațional de la peste 20 de metri, mingea zguduie stâlpul din stânga al porții lui Popa.

Min. 32: GOOOL CFR CLUJ! Manea pătrunde în careu după o pasă a lui Deac și înscrie din unghi, cu un șut puternic, sub transveraslă, la colțul scurt.

Min. 26: Janga reia cu capul pe lângă poartă după un corner.

Min. 29: Chițu se distrează în careu cu Yuri și Burcă, dar șutul său din 10 metri lovește încheietura barelor.

Min. 19: Defensiva oaspeților este din nou destabilizată de un atac rapid al campioanei, dar șutul lui Yeboah din careu lovește bara.

Min. 16: GOOOL CFR CLUJ! Yeboah centrează în gura porții pentru Janga, care îi ia fața unui fundaș oltean și trimite cu latul în plasă.

Min. 13: Baeten șutează din marginea careului, mult pe lângă poarta lui Scuffet.

Min. 1: A început partida.

07-11-2022
17:39

Echipele de start la CFR Cluj - FCU Craiova

Au apărut echipele de start la CFR Cluj – FCU Craiova, meci care va începe la ora 21:00.

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Boateng, Muhar, Deac – Yeboah, Janga, Petrila. Rezerve: Bălgrădean – R. Bălan, Kolinger, Cvek, Roger, Bîrligea, Vito, Malele. Antrenor: Dan Petrescu

FCU Craiova: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Chițu. Rezerve: Mogoșanu – R. Grigore, Dr. Albu, Marquet, Bahassa, Sidibe, G. Ganea, Blănuță, G. Iancu. Antrenor: Dan Vasilică

 

Meciul CFR Cluj – FCU Craiova 1948 are loc luni, 7 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Ambele echipe au mare nevoie de puncte: ardelenii pentru a nu se îndepărta prea mult de liderul Farul, în condițiile în care au și două partide restante, oltenii pentru că sărăcia de puncte i-a trimis în subsol, lângă UTA, pe locurile care duc la retrogradare sau în barajul de supraviețuire.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FCU Craiova 1948

Întâlnirea CFR Cluj – FCU Craiova 1948 se dispută luni, 7 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia, în etapa a 17-a din SuperLiga, fiind meciul care încheie această rundă. După ce au obținut calificarea în play-off-ul Conference League clujenii sunt acum  focusați să facă în campionat cât mai multe puncte, pentru a reduce distanța destul de mare față de Farul, e drept ardelenii având și două meciuri mai puțin.

ADVERTISEMENT

La partida cu Ballkani, care a consființit calificarea echipei lui Dan Petrescu, au fost în tribune 11.000 de spectatori. La meciul cu FCU Craiova 1948 este evident că nu vor mai fi la fel de mulți, dar conducerea CFR-ului anunța că ar fi foarte bine dacă măcar 7.000 de oameni ar asista la jocul de luni seară.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FCU Craiova 1948

Partida CFR Cluj – FCU Craiova 1948 este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări și dacă intrați pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 7 noiembrie, va fi o vreme capricioasă la Cluj, cu un cer mai mult acoperit și posibilități de a ploua pe parcursul zilei în mai multe reprize, inclusiv la ora startului partidei. Temperatura maximă nu va depăși la amiază 14 grade, ceea ce înseamnă că va fi destul de rece la ora 21:00, în jur de 8-9 grade. Meciul va fi condus de arbitrul bucureștean Florin Andrei, unul dintre cavalerii fluierului cu puține jocuri dirijate în acest sezon de SuperLiga.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – FCU Craiova 1948

Antrenorul Dan Petrescu are patru absenți pentru meciul cu FCU Craiova 1948. Atacantul croat Gabriel Debeljuh, principala gură de foc a ardelenilor, va reveni abia la începutul anului viitor. Căpitanul Mario Camora este în convalescență după operația de apendicită. Cel mai mult îl exasperează pe Dan Petrescu repetatele probleme medicale ale atacanților Sergiu Buș și Birligea.

ADVERTISEMENT

La FCU Craiova se continuă interimatul pe bancă al directorului sportiv Paul Răducan și situația oltenilor se agravează de la o etapă la alta. La Cluj va fi un singur absent, stâlpul defensivei albastre, grecul Papadapooulos, care cel mai probabil va reveni abia la începutul anului viitor.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FCU Craiova 1948

CFR Cluj are, în mod firesc, statutul de favorită în acest meci, dar la cotă excelentă, ținând cont de evoluțiile celor două echipe. Ardelenii au cotă de 1,65 pentru a lua cele trei puncte, ceea ce este foarte probabil iar oltenii au primit 5,75 pentru a da lovitura, 2,20 pentru șansă dublă X2 și 1,75 pentru gol marcat.

ADVERTISEMENT

Cele două partide jucate în Gruia între cele două echipe au fost neașteptat de echilibrate, dar în final echipa lui Dan Petrescu a triumfat de fiecare dată, cu 2-1 și 3-2. Sezonul trecut FCU Craiova 1948 a reușit un rezultat deosebit pe teren ppropriu în sezonul regulat, victorie cu 3-1 în fața campionilor României.

ADVERTISEMENT