Sport

CFR Cluj i-a prelungit contractul unui jucător înaintea returului cu Pyunik: „E un model pentru cei tineri”

CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Ovidiu Hoban chiar înaintea returului cu Pyunik Erevan, mijlocașul fiind prezentat drept un model pentru tinerii fotbaliști.
13.07.2022 | 19:23
CFR Cluj ia prelungit contractul unui jucator inaintea returului cu Pyunik E un model pentru cei tineri
CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Ovidiu Hoban înaintea returului cu Pyunik. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban a venit la CFR Cluj în vara anului 2017, liber de contract după despărțirea de Hapoel Beer Sheva și a jucat și în cel mai recent meci al campioanei României, și anume SuperCupa României cu Sepsi, scor 1-2, confruntare în care a jucat 18 minute.

CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Ovidiu Hoban înaintea returului cu Pyunik

CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Ovidiu Hoban chiar înaintea returului cu Pyunik Erevan și campioana României a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook la adresa veteranului.

ADVERTISEMENT

„Ovidiu Hoban, încă un an la CFR Cluj! Clubul CFR 1907 Cluj și mijlocașul Ovidiu Hoban au ajuns la o înțelegere privind prelungirea contractului pentru încă un sezon!

Chiar dacă a avut intenția să își încheie cariera de fotbalist în această vară, conducerea clubului l-a convins să mai continue încă un sezon în Gruia.

ADVERTISEMENT

La experiența sa și la seriozitatea cu care se pregătește, Hoban este un model pentru tinerii jucători și un fotbalist care încă ne poarte ajuta! Multă baftă în continuare, Ovidiu Hoban”, s-a arătat în comunicatul campioanei României.

  • 40 de ani va împlini Ovidiu Hoban pe 27 decembrie
Postarea CFR-ului. Sursă foto: Captură/Facebook
Postarea CFR-ului. Sursă foto: Captură/Facebook

Ovidiu Hoban a fost la un pas de retragere

De-a lungul timpului, Dan Petrescu a avut mai mulți jucători pe care s-a bazat în momentele delicate la CFR Cluj, iar Ovidiu Hoban a fost unul dintre preferații tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Totuși, în iarnă, Ovidiu Hoban se gândea serios la o retragere din fotbal, însă mijlocașul și-a schimbat gândurile și a decis să mai rămână încă un an la CFR Cluj.

Ovidiu Hoban a fost legitimat de-a lungul anilor la FK Clausen, Universitatea Craiova, FC Bihor-Oradea, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Hapoel Beer Sheva și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala României, Ovidiu Hoban a jucat 30 de meciuri, reușind să înscrie un gol.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Ovidiu Hoban, conform transfermarkt.com
Tags: