Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj lămurește situația lui Deac: „Lucrurile se uită dacă nu le repeți”

Există și nemulțumiri la CFR după victoria din derby contra celor de la Universitatea Cluj. Ciprian Deac a fost lăsat pe bancă de către Mandorlini, iar veteranul CFR-ului a fost vizibil supărat de decizia italianului.
22.08.2023 | 15:50
CFR Cluj lamureste situatia lui Deac Lucrurile se uita daca nu le repeti
Ciprian DEAC, trist dupa U Cluj - CFR Cluj 3-4. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cristian Balaj a intervenit prin telefon în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA pentru a lămuri situația lui Ciprian Deac. Acesta a fost lăsat pe bancă în derby-ul cu U Cluj, într-un start de sezon în care nu a reușit să se impună în prima echipă. Deac are 37 de ani și vine după o accidentare dificilă.

Ciprian Deac, uitat pe bancă în U Cluj – CFR 3-4

“Ciprian Deac este același fotbalist pe care îl știm. După ce ai o accidentare ai nevoie de o perioadă de timp ca să revii. Eu sunt convins că Ciprian Deac va ajunge să evolueze, să joace și va demonstra că merită să facă parte în continuare din lotul nostru. E un profesionist, se pregătește.

ADVERTISEMENT

Acum, că unii acceptă mai greu, sau mai puțin, faptul că nu mai sunt ca și la 20 de ani sau că vin după o accidentare, noi nu putem decât să fim lângă el în aceste momente. Eu îl respect, îl apreciez, noi vrem să rămână în continuare la CFR Cluj și după ce își incheie activitatea.

Cu atât mai mult prin modul în care se pregătește. Și-a revenit după acea accidentare, ne-am dori din suflet să își revină la acea formă sportivă pe care a avut-o acum nu foarte mult timp. Din punct de vedere fizic este apt, e important după o pauză așa de lungă să evoluezi treptat. Ai nevoie de repere, de dozarea efortului”, a declarat Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

CFR este alături de Deac în această perioadă dificilă

Ciprian Deac a fost principala armă a CFR-ului în era Dan Petrescu. Între 2019 și 2022, Deac a reușit să marcheze peste 10 goluri în fiecare sezon și să furnizeze centrări decisive pentru formația din Gruia. În acest an, Deac a fost sărit din primul 11 din cauza unei accidentări, însă oficialii CFR-ului își pun încă baza în el.

Aceste lucruri se uită dacă nu se repetă și dacă nu le practici în meciuri oficiale. În momentul în care scorul este foarte strâs sau e pe muchie de cuțit, antrenorul a introdus un jucător care avea jocuri în picioare, dar nu exista vreun resentiment sau niciun gând negativ legat de Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT

Singura dorință a mea este ca să apară și jocuri în care încet încet să poată fi folosit Deac pentru a recâștiga acea forță pe care a demonstrat-o. Campionatul este lung, va avea șansa să evolueze din nou și să demonstreze că este la fel de bun ca și acum un an sau acum doi ani. Voi face tot ce ține de mine ca el să nu se retragă.

El trebuie să joace atât cât îi permite fizicul, corpul, pregătirea. Este un profesionist. Eu îl voi încuraja să joace atât cât poate să  o facă la nivelul acesta. Una e să activezi la CFR și alta e să joci la un club care nu are aceleași obiective”, a declarat Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în direct luni, marți și vineri de la 17:30 doar pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea, de asemenea, în premieră de la 17:30, e canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

folositi

CFR il sustine pe Deac

ADVERTISEMENT