Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, “palmă” pentru Becali: “În trecut era cel mai bun arbitru, îl voiau doar pe el, că are nume bisericesc. Ce s-a întâmplat?” Video exclusiv

Cristi Balaj i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali, la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, în care i-a amintit că până nu demult îl aprecia pe Horațiu Feșnic.
28.04.2023 | 22:14
CFR Cluj palma pentru Becali In trecut era cel mai bun arbitru il voiau doar pe el ca are nume bisericesc Ce sa intamplat Video exclusiv
CFR Cluj, palmă pentru Becali În trecut era cel mai bun arbitru, îl voiau doar pe el, că are nume bisericesc. Ce s-a întâmplat Video exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Președintele CFR-ului i-a reamintit patronului vicecampioanei României că era impresionat de Horațiu Feșnic, mai ales că are și un nume religios, neînțelegând ce s-a întâmplat brusc cu aprecierea pe care patronul „roș-albaștrilor” i-o purta arbitrului.

CFR Cluj, “palmă” pentru Gigi Becali

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, i-a dat o replică tăioasă lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în care i-a amintit patronului FCSB-ului că în trecut îl aprecia pe Horațiu Feșnic:

ADVERTISEMENT

„Noi când arbitram nu țin minte ca Feșnic să fi greșit vreodată în defavoarea CFR-ului. Mai mult decât atât, tocmai pentru că a jucat la CFR Cluj și la U Cluj și locuiește în Cluj, vrea să le demonstreze celor de la FCSB că n-are nimic împotriva lor.

A ajuns astfel încât Gigi Becali să-l vadă cel mai bun arbitru, că are nume de sfânt, că e legat de biserică și îl dorește numai pe el. Ce s-a întâmplat cu perioada aia?”.

ADVERTISEMENT

„A fost cel mai lăudat de către Gigi Becali. El a arbitrat și la meciul cu Voluntari, când au făcut egal sezonul trecut, dar atunci a fost o greșeală a tușierului.

Nu mă așteptam ca CFR-ul să fie vinovată pentru ce s-a întâmplat în Giulești. Dar pot să înțeleg când vine așa ceva din zona aceasta”, a mai spus președintele campioanei României.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Aeroport în 2-3 zile nu putem face la Sfântu Gheorghe!”

Cristi Balaj a continuat și a vorbit despre deplasarea la Constanța pe care CFR Cluj a făcut-o înaintea meciului din cupă cu Sepsi, scor 0-3, explicând că jucătorii au fost odihniți corespunzător, însă oboseala acumulată a venit ca urmare a seriei mari de meciuri jucate în acest sezon competițional.

„O să mergem la București cu avionul, la Constanța ne-am dus cu avionul până la București, după am mers 2 ore și jumătate la Constanța. Am dormit la București, la un hotel de cinci stele și am avut și recuperare, întorcându-ne cu avionul la Cluj.

ADVERTISEMENT

Aeroport în 2-3 zile nu putem să facem la Sfântu Gheorghe, dar adevărul este că s-a acumulat oboseală de-a lungul sezonului, au fost multe meciuri”, a mai spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

ADVERTISEMENT