Sport

CFR Cluj pregătește campania de achiziții pentru grupele Champions League: “Vin jucători talentați din străinătate. Vrem căpitani de echipă care au jucat în cupele europene”

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României şi pregăteşte deja campania de transferuri pentru primul obiectiv al sezonului viitor: calificarea în grupele Ligii Campionilor.
16.05.2022 | 00:08
CFR Cluj pregateste campania de achizitii pentru grupele Champions League Vin jucatori talentati din strainatate Vrem capitani de echipa care au jucat in cupele europene
CFR Cluj a câştigat un nou titlu de campioană şi pregăteşte deja campania de transferuri pentru sezonul viitor (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

E sărbătoare în Gruia după un nou titlu de campioană a României, al cincilea consecutiv, câştigat de CFR Cluj. Ardelenii sărbătoresc, dar deja sunt cu gândul la campania de transferuri pentru sezonul viitor.

CFR Cluj vrea transferuri pentru grupele Ligii Campionilor

La finalul meciului cu U Craiova, Cristi Balaj a vorbit despre strategia pentru următoarea fereastră de transferuri şi care poate ajuta echipa în tentativa de calificarea în grupele Ligii Campionilor. Preşedintele campioanei României a susţinut că vrea să aducă jucători cu experienţă la echipă, dar şi că nu vor fi prea multe plecări.

ADVERTISEMENT

În plus, Cristi Balaj a comentat pe marginea anunţului făcut de Mihai Stoica. Oficialul celor de la FCSB a anunţat, în ziua meciului CFR Cluj – U Craiova 2-1, că Mihai Popa, portarul lui FC Voluntari, a semnat cu formaţia din Gruia.

“S-au spus minciuni despre noi, Popa nu a semnat cu noi. Noi am lucrat deja la primele transferuri, dar nu s-a concretizat nimic încă. Mulţi (n.r. dintre jucătorii din actualul lot) vor rămâne.

ADVERTISEMENT

Vrem să aducem căpitani de echipă, care au jucat în cupele europene. Vorbim de jucători din străinătate. Vor veni şi jucători talentanţi. Colegii mei au fost în Coasta de Fildeş. Vor fi jucători mai talentaţi decât Traore (n.r. Lacina Traore)”, a declarat Cristi Balaj, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

CFR Cluj va juca în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

Câştigătoare a titlului în Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj s-a calificat în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii vor fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru această fază, iar lista posibililor adversari este una facilă pentru clujeni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, CFR Cluj va fi în urna capilor de serie şi la tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii nu vor mai beneficia de acest statut din turul 3 al Champions League, când va fi în urna a 2-a, iar adversarii sunt foarte dificili.

CFR Cluj îşi va afla pe 14 iunie primul adversar din preliminariile Ligii Campionilor. Apoi, o zi mai târziu, pe 15 iunie, ardelenii îşi vor cunoaşte posibilul adversar din turul 2 preliminar.

ADVERTISEMENT

Meciurile din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor se vor juca pe 5-6 şi 12-13 iulie. Partidele din turul 2 sunt programate pe 19-20 şi 26-27 iulie.

ADVERTISEMENT
Tags: