Sport

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1. Ardelenii câștigă al cincilea titlu consecutiv cu o etapă înainte de final. Video

CFR Cluj a reușit să învingă Universitatea Craiova, scor 2-1, în etapa a 9-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și a câștigat un nou titlu de campioană.
15.05.2022 | 23:23
CFR Cluj  Universitatea Craiova 21 Ardelenii castiga al cincilea titlu consecutiv cu o etapa inainte de final Video
Fază din meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
15-05-2022
17:02

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1 (Boateng 3, Debeljuh 57 / Mateiu 61)

VIDEO

Final de meci – CFR Cluj câștigă meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, și își trece în palmares al optulea titlu de campioană și al cincilea consecutiv.

l1p

Min. 61 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Clujenii resping o centrare din corner a oltenilor, dar mingea ajunge la Mateiu și acesta înscrie superb cu un șut din drop de la 18 metri.

Min 57 – GOOOL CFR Cluj!!! Găman face o eroare uriașă încercând să-i paseze înapoi lui Pigliacelli, dar îi trimite lui Debeljuh și acesta nu ratează ocazia de a mări diferența.

Min. 45 – Păun scapă singur spre poarta lui Pigliacelli, dar este blocat în momentul șutului de Găman.

Min. 3: GOOOL CFR Cluj 1-0 – Boateng deschide scorul cu o lovitură de cap. Reluările TV au arătat că jucătorul lui CFR era într-0 poziție de ofsaid.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

  • CFR Cluj: Letica – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Bordeianu – Păun, Debeljuh, Birligea. Rezerve: Bălgrădean, Fl. Ștefan, Bălan, Yuri Matias, Cvek, Neguț, Petrila, Omrani, Buș. Antrenor: Dan Petrescu.
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Găman, Vătăjelu – Screciu, Mateiu – Baiaram, Crețu, Ivan – Koljic. Rezerve: Lazar, M. Constantin, Căpățînă, Nistor, Vînă, Roguljic, Gustavo, Danciu, Markovic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova are loc duminică, 15 mai, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 9-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi poate însemna momentul stabilirii echipei campioane a României pentru sezonul 2021-2022, ca urmare a incredibilului egal reuşit de Voluntari pe Arena Naţională în disputa cu FCSB.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

Întâlnirea CFR Cluj – Universitatea Craiova se dispută duminică, 15 mai, de la ora 21:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someş în etapa a 9-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Cum ardelenii pot cuceri la capătul acestei partide al cincilea titlu consecutiv este de aşteptat ca stadionul să fie mult mai plin ca de obicei.

ADVERTISEMENT

Clujenii pot veni în număr mare la stadion pentru că orice s-ar spune, chiar dacă U este echipa cea mai iubită din oraş, CFR a monopolizat titlul de patru sezoane încoace şi este la numai 90 de minute de a-l bifa pe cel de-al cincilea. O performanţă care, să recunoaştem, nu e la îndemâna oricui. De aceea ar fi normal ca iubitorii de fotbal din Cluj să vină la  meci, recunoscând meritele celor de la CFR.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Universitatea Craiova

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova se joacă duminică, 15 mai, de la ora 21.30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din capitala oraşului de pe Someş în etapa a 9-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1, dar mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Va fi o vreme bună pentru fotbal duminică, 15 mai, la Cluj, cu un cer variabil, mai mult senin şi o temperatură maximă a zilei care va ajunge până la 24 de grade, dar, evident, la ora jocului va scădea până la 18-19 grade. Acest meci a fost încredinţat arbitrului bucureştean Radu Petrescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – Universitatea Craiova

Dan Petrescu nu are probleme de lot pentru meciul care îi poate face campioni pentru a cincea oară consecutiv pe elevii săi. Va lipsi doar fundaşul Susic, care după ce a ispăşit trei etape de suspendare a avut neşansa să se accidenteze la un antrenament. În rest, Bursucul poate folosi orice jucător va socoti de cuviinţă.

ADVERTISEMENT

La Craiova este atmosferă ca de înmormântare după eşecul cu Sepsi acasă în returul semifinalei Cupei României. Se vorbeşte chiar de înlocuirea antrenorului Laurenţiu Reghecampf şi despre despărţirea de câţiva dintre jucători. Fundaşul Bancu e suspendat iar Houri rămâne singurul accidentat. Craiova a făcut deplasarea pe malurile Someşului cu autocarul în loc de avion şi poate acuza şi oboseală.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Universitatea Craiova

După ce FCSB s-a împiedicat de Voluntari casele de pariuri au reacţionat imediat şi au stabilit cotă la victorie pentru CFR Cluj, sinonimă cu câştigarea campionatului valoarea de 1,50. Dacă reuşesc să producă surpriza craioveni ajung la cota de 7,50. Un gol marcat de ei înseamnă cotă 2,00. mult peste succesul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Oltenii nu sunt chiar un musafir prea comod în Gruia, pentru că timp de două sezoane, până în această ediţie, au plecat cu toate punctele. Victorii care îl determină acum pe Dan Petrescu să fie foarte circumspect şi să spună că nimic nu este jucat şi că echipa sa va un meci greu, chiar dacă alb-albaştrii vin după marea decepţie din Cupă.

ADVERTISEMENT