Sport

CFR Cluj, primul meci pe noul gazon de 300.000 de euro. Cum arată suprafața de joc. Foto

CFR Cluj se află la primul meci pe noul gazon de 300.000 de euro, iar suprafața de joc se prezintă în condiții bune.
13.10.2022 | 19:20
CFR Cluj primul meci pe noul gazon de 300000 de euro Cum arata suprafata de joc Foto
CFR Cluj, primul meci pe noul gazon de 300.000 de euro
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că CFR Cluj își va schimba gazonul după meciul cu Sivasspor, scor 0-1.

CFR Cluj, primul meci pe noul gazon de 300.000 de euro

CFR Cluj va juca primul meci pe noul gazon de 300.000 de euro împotriva Slaviei Praga, în grupele Conference League. Campioana României s-a impus în meciul din Cehia, scor 1-0, aceasta fiind prima victorie din grupă a „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

La ultimul meci din campionat, CFR Cluj a remizat în deplasarea de la Arad, cu UTA, scor 1-1, partidă pe care a dominat-o, nimerind și de două ori bara.

O statistică inedită în grupa CFR-ului, ne arată că echipa lui Dan Petrescu și toate celelalte trei echipe se află la egalitate de puncte, dar și la egalitate din punct de vedere al golaverajului.

ADVERTISEMENT
  • Slavia Praga, Balkani și Sivasspor sunt adversarele CFR-ului în grupele Conference League

„La CFR sunt mulți fotbaliști profesioniști!”

Dan Petrescu a vorbit înaintea partidei cu Slavia Praga, lăudându-și jucătorii, despre care spune că sunt profesioniști și că știu ce vor de la viață:

„Dacă ai fotbaliști profesioniști, nu contează din ce țară vin. La CFR sunt foarte mulți fotbaliști profesioniști, care știu ce vor de la viață și de la fotbal.

ADVERTISEMENT

E adevărat că e un moment greu pentru mine, un prieten care a fost non-stop lângă mine, indiferent că am fost în Rusia, Qatar sau China. Mi-e greu, dar am pregătit meciul foarte bine, fotbalul și viața merg înainte.

Important e rezultatul, chiar dacă luăm gol, trebuia să câștigăm, nu îmi propun să nu luăm gol la meciuri, nu am știut că am 12 victorii în Europa fără gol primit”.

ADVERTISEMENT

„Cred că Slavia va ajunge foarte departe, chiar în finală. Au un antrenor foarte bun, care știe clubul și jucătorii”, a mai spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

  • 29.180.000 de euro este valoarea lotului CFR-ului, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: