Sport

CFR Cluj râde de transferurile lui Gigi Becali la FCSB: „A cumpărat icre de crap la preț de caviar”

Cristi Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, a ironizat transferurile FCSB-ului din acest sezon.
06.09.2022 | 22:27
CFR Cluj rade de transferurile lui Gigi Becali la FCSB A cumparat icre de crap la pret de caviar
5 milioane de euro a cheltuit Gigi Becali pe transferuri la FCSB în acest sezon. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a cheltuit pe transferuri în această vară nu mai puțin de cinci milioane de euro, însă Gabi Balint a ironizat mutările făcute de Gigi Becali.

Cristi Balaj îi dă dreptate lui Gabi Balint: „Până să ajungă la un nivel care să joace la echipe mari, drumul este lung”

CFR Cluj a cheltuit foarte puțini bani pe transferuri în această vară, însă Cristi Balaj nu e deloc impresionat de jucătorii aduși de FCSB.

ADVERTISEMENT

„Un fost mare jucător (n.red. Gabi Balint) spunea că FCSB a cumpărat icre de crap la preț de caviar. Nu aș vrea să comentez transferurile de la FCSB”, a comentat oficialul lui CFR Cluj la Digi Sport.

Deși Gigi Becali e convins că va opțiune sume importante pe jucătorii aduși, președintele lui CFR Clui rămâne rezervat: „Cred că acești jucători sunt de viitor, sunt jucători de calitate, dar până să ajungă la un nivel la care să joace la echipe mari, drumul este lung”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a adus nu mai puțin de 9 jucători liberi de contract sau împrumutați: „Nu înseamnă că nu s-au făcut investiții majore la CFR Cluj și nu s-au adus jucători de calitate. Din păcate pentru fotbalul românesc, nu avem jucători de aceeași calitate precum Yeboah”.

Ce a spus Gabi Balint despre transferurile FCSB-ului

Gabi Balint a criticat politica de transferuri a FCSB-ului din acest sezon: „Când plătești peste 5.000.000 de euro pe jucători de play-out și ai pretenții de play-off e ca și cum ai mânca icre de crap și crezi că e caviar”, a scris fostul mare jucător al Stelei pe pagina lui oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Dan Petrescu s-a arătat invidios pe bugetul de transferuri pe care FCSB l-a avut la dispoziție.

„Cât a costat Compagno?”, a întrebat antrenorul CFR-ului. „Un milion și jumătate”, i s-a răspuns. „Mulțumesc! Și Miculescu cât a costat?”, a mai adăugat. „Și el un milion și ceva”, l-au lămurit reporterii. „Mulțumesc!”, a concluzionat „Bursucul”.

ADVERTISEMENT
Tags: