Sport

CFR Cluj a finalizat ancheta după scandalul de la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad. „Și-a reziliat contractul!” Update

CFR Cluj a emis un comunicat oficial cu privire la incidentul petrecut la finalul partidei CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, 1-2, din returul play-off-ului Europa League.
09.09.2021 | 15:32
CFR Cluj a finalizat ancheta dupa scandalul de la finalul meciului cu Steaua Rosie Belgrad Sia reziliat contractul Update
ADVERTISEMENT
09-09-2021
12:37

CFR Cluj a finalizat ancheta după scandalul iscat la finalul meciului cu Steaua Roșie. Secretarul general Ioan Ivașcu și-a reziliat contractul

CFR Cluj a emis astăzi un comunicat de presă, prin care anunță că a finalizat ancheta referitoare la incidentele apărute la finalul partidei cu Steaua Roșie Belgrad. Au fost sancționați fizioterapeuții Viorel Boncoi și Radu Pralea, iar secretarul general Ioan Ivașcu a cerut rezilierea contractului.

„Ca urmare a finalizării anchetei interne privind incidentele de la finalul meciului CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

După vizionarea și analiza înregistrărilor video, s-a identificat faptul că Boncoi Viorel, angajat în cadrul clubului CFR 1907 Cluj, a provocat incidentele mai sus menționate.

Drept urmare au fost aplicate sancțiuni în conformitate cu regulamentul intern persoanelor care au provocat această altercație, în mod concret fiind sanctionați următorii angajați: Viorel Boncoi – fizioterapeut și Radu Pralea – fizioterapeut.

În ceea ce îl privește pe dl. Ioan Ivașcu, secretarul general al clubului nostru, urmare a acestor evenimente regretabile, a solicitat încetarea relațiilor contractuale, părțile de comun acord hotarând în acest sens rezilierea contractului de muncă.

Pe această cale îi mulțumim pentru cei 10 ani de activitate în cadrul clubului nostru, pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă și îi dorim mult succes în carieră.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj își cere scuze încă o dată față de toti cei lezați de aceste incidente, inclusiv față de suporterii echipei noastre, respectivele altercații nefiind în concordanță cu principiile și valorile clubului CFR 1907 Cluj.

Avem toată încrederea că astfel de incidente nu se vor mai repeta niciodată, iar în acest sens, regulamentul intern va fi actualizat și va prevedea sancțiuni mai drastice pentru orice conduită contra valorilor clubului”, se arată în comunicat.

 

La finalul partidei de joi, în vestiarul CFR-ului, a avut loc un incident violent la care au luat parte Ioan Ivașcu, Viorel Boncoi, Radu Pralea, dar şi bodyguarzii patronului Neluţu Varga.

CFR Cluj, reacție fermă după scandalul iscat la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad

CFR Cluj a anunțat că incidentul, de joi seară, face obiectul unei anchete interne, urmând a fi luate măsuri împotriva celor implicați.

ADVERTISEMENT

„Ca urmare a incidentelor petrecute joi seară, la finalul partidei CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului.

Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod.

În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit.

ADVERTISEMENT

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal.

Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători”, se arată în comunicatul CFR-ului.

În prezent, CFR Cluj se situează pe primul loc din Liga 1, cu 18 puncte.

ADVERTISEMENT