Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj reacționează după scuzele lui Vassaras și îl atacă frontal pe Gigi Becali. „Evlaviosul are cuvântul furt în limbaj!”

CFR Cluj îl atacă dur pe Gigi Becali după ce patronul FCSB s-a arătat revoltat total de scuzele prezentate de Kyros Vassaras.
18.12.2023 | 13:26
CFR Cluj reactioneaza dupa scuzele lui Vassaras si il ataca frontal pe Gigi Becali Evlaviosul are cuvantul furt in limbaj
Gigi Becali, pus la punct de Cristi Balaj după ce a declarat că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut cu Sepsi și a rămas la opt puncte în spatele FCSB-ului. Ardelenii au acuzat dur arbitrajul după ce au primit gol în minutul 85 dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Kyros Vassaras a retras de la delegări brigada de arbitri și și-a cerut scuze public, lucru care l-a indignat pe Gigi Becali.

CFR Cluj, discurs acid la adresa lui Gigi Becali: „Ce pretenții să ai? Asta e puterea lui de înțelegere”

Cristi Balaj a comentat la FANATIK SUPERLIGA reacția lui Kyros Vassaras și comunicatul CCA după meciul Sepsi – CFR Cluj: „Bineînțeles că sunt importante și sunt de apreciat. Nu aș vrea să îl taxez pentru că nu e ușor să recunoști când greșești și e de apreciat. Eu cred că și atunci când nu și-a cerut scuze a făcut tot ce a depins de el ca să îmbunătățească deciziile. 

ADVERTISEMENT

Din păcate nu e farmacie, nu e matematică și apar opiniile arbitrilor și greșeli. Trebuie să recunosc, în ceea ce privește delegările este neinspirat. Faptul că am vorbit frumos de el demonstrează că nu am nimic personal cu el”.

Președintele lui CFR Cluj s-a referit apoi la declarațiile dure ale patronului FCSB: „Evlaviosul Gigi Becali are un vocabular limitat. Cuvintele lui din dicționar sunt furt sau alte expresii de genul ăsta. Ce pretenții să ai? Asta e puterea lui de înțelegere. Atât a învățat la facultatea sau universitatea unde a fost de mult timp. Astea sunt cuvintele pe care le folosea”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, scandalizată de polemica stârnită de FCSB „S-a întâmplat de două ori și doar atunci când ei au făcut scandal”

Balaj consideră că FCSB încearcă să pună presiune pe CCA: „Ce facem cu situația în care atunci când FCSB a făcut scandal și s-a simțit nedreptățită, a doua zi Kyros Vassaras a ieșit cu un comunicat de presă să facă analizele arbitrajelor. 

Deci s-a întâmplat de două ori și doar atunci când a făcut FCSB-ul scandal. Kyros a ieșit să vorbească de deciziile arbitrilor sau să prezinte înregistrările din cască ale arbitrilor cu cei din cabina VAR. 

ADVERTISEMENT

Doar când a făcut scandal FCSB-ul. Nu contează că a fost nemulțumită CFR-ul de arbitraje în repetate rânduri. Repet, doar când a făcut scandal FCSB-ul au ieșit public, au prezentat înregistrări. Păi de ce? Că s-au supărat cei de la FCSB?”.

Cristi Balaj, scandalizat după golul din ofsaid validat lui Sepsi: „A fost o jumătate de metru și i-a comunicat în cască gol valabil. Aici e gravitatea”

Cristi Balaj a vorbit apoi despre golul lui Sepsi din minutul 85: „S-a întâmplat ca la această fază arbitrul din camera VAR să stabilească faptul că e jumătate de metru ofsaid, a tras liniile corect și cu toate acestea nu a luat decizia bună. E ceva factual. 

ADVERTISEMENT

În această situație nu mai vorbim de o fază în care este formulată expresia legile jocului, dacă e după părerea arbitrului. Aici e o situație factuală, descoperită de domnul Dima în camera VAR, că a fost o jumătate de metru ofsaid. Și cu toate acestea i-a comunicat în cască arbitrului gol valabil. Aici e gravitatea. 

Unde s-a mai întâmplat în acest campionat să existe o asemenea situație. Dați-mi un alt exemplu în care cel din camera VAR a stabilit că este ofsaid și cu toate acestea i-a spus arbitrului gol valabil”.

Cristi Balaj, uluit: „Așa ceva eu n-am mai pomenit”

Fostul arbitru l-a „înțepat” din nou pe Gigi Becali și consideră că nicio altă echipă nu a pățit vreodată cu o decizie ca la Sepsi – CFR Cluj: „Ați mai pomenit așa ceva în acest campionat? Bineînțeles că este un gest de normalitate, dar peste puterea de înțelegere a evlaviosului Gigi Becali. Ce mă încălzește pe mine că și-a cerut scuze Vassaras? Ei au stabilit că e ofsaid și cu toate astea au validat golul. Așa ceva eu n-am mai pomenit.

Am apreciat totuși. Ca să îți ceri scuze trebuie să ai putere, să ai credință, trebuie să fii curat în suflet nu cum vin cei care ne explică faptul că Florinel Coman n-a vrut să ia al doilea galben. Trebuie să fii curat în interior”. 

NU rata FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, LIVE EXCLUSIV pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede ÎN PREMIERĂ de la ora 17:30 pe YouTube și Facebook.

Cristi Balaj îl pune la punct pe Gigi Becali acuzele la comunicatul lui Kyros Vassaras

ADVERTISEMENT