Sport

CFR Cluj s-a despărțit de Luka Juricic. Atacantul, împrumutat în Armenia. Update exclusiv

CFR Cluj a anunțat oficial împrumutul atacantului Luka Juricic în Armenia, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de acum o săptămână.
19.01.2024 | 17:08
CFR Cluj sa despartit de Luka Juricic Atacantul imprumutat in Armenia Update exclusiv
Atacantul bosniac Luka Juricic a fost cedat oficial sub formă de împrumut de CFR Cluj la Pyunik Erevan, informație oferită de FANATIK în exclusivitate în urmă cu 8 zile. Sursă foto: Valentin MACREA/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
19-01-2024
15:16

Juricic, împrumutat la Pyunik Erevan

Atacantul bosniac Luka Juricic a fost cedat oficial sub formă de împrumut de CFR Cluj la Pyunik Erevan, informație oferită de FANATIK în exclusivitate în urmă cu 8 zile.

”Mult succes, Luka Juricic! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Pyunik Erevan au ajuns la un acord privind împrumutul atacantului Luka Juricic pentru un an la echipa din primul eșalon al Armeniei. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi urăm mult succes!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării din Gruia.

 

Juricic, în vârstă de 27 de ani, a fost achiziționat de CFR Cluj la începutul sezonului chiar de la Pyunik Erevan, pentru suma de 200.000 de euro. În prima parte a sezonului, bosniacul a marcat 2 goluri în 17 de meciuri pentru ardeleni.

CFR Cluj a reziliat contractul unul alt jucător după ce Yevhen Konoplyanka a plecat din Gruia, în timp ce Ermal Krasniqi a fost cedat la Rapid pentru un milion de euro. Israelianul Ziv Morgan a devenit liber de contract după ce a semnat rezilierea cu CFR Cluj.

Ziv Morgan nu mai este jucătorul lui CFR Cluj

FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, lista neagră a lui Neluțu Varga la CFR Cluj în perioada de mercato din iarnă. După plecarea lui Konoplyanka, patronul din Gruia a tăiat un nou nume de pe listă. Este vorba despre fundașul stânga Ziv Morgan.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul israelian a semnat rezilierea înțelegerii cu CFR Cluj, devenind liber de contract. Jucătorul de 23 de ani a fost împrumutat de CFR Cluj de la Kiryat Shmona, iar înțelegerea a fost valabilă inițial până la finalul sezonului.

Ardelenii nu au fost impresionați de prestațiile lui Ziv Morgan și au decis întreruperea contractului încă din această iarnă. În Gruia, Morgan a adunat 17 apariții, fără să marcheze vreun gol sau să paseze decisiv.

ADVERTISEMENT

Ardelenii au făcut anunțul oficial în cursul zilei de joi. „Mulțumesc pentru o experiență uimitoare @cfrclujofficial. Și acum următoarea provocare”, a scris Ziv Morgan pe rețelele de socializare.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Ziv Morgan, potrivit Transfermarkt.com.

Luka Juricic va pleca împrumut în Armenia

Următorul nume pe lista neagră a lui Neluțu Varga este Luka Juricic. Din informațiile FANATIK, atacantul bosniac se va despărți joi sau vineri de CFR Cluj. Fotbalistul transferat de ardeleni în vara anului trecut va reveni împrumut la Pyunik Erevan, în Armenia.

ADVERTISEMENT

Fosta campioană a României le-a plătit 200.000 de euro armenilor pentru Luka Juricic. Atacantul va fi împrumutat la Pyunik Erevan, liderul din Armenia, până la finalul sezonului. Astfel, Juricic va reveni în vară la CFR Cluj.

În prima parte a sezonului, Luka Juricic a marcat 2 goluri în 17 de meciuri pentru CFR Cluj. Bosniacul născut în Germania are o cotă de piață de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT
  • 500.000 de euro a fost cea mai mare cotă de piață din cariera lui Juricic

Cristi Bălgrădean este așteptat să plece de la CFR Cluj

De asemenea, Neluțu Varga vrea să se despartă în această iarnă și de Cristi Bălgrădean. Fostul portar de la Dinamo sau FCSB nu a bifat niciun minut în acest sezon la CFR Cluj. Fotbalistul de 35 de ani a intrat în ultimele 6 luni de contract în Gruia.

Totuși, salariul lunar de 11.000 de euro îi determină pe ardeleni să-i rupă contractul lui „Pufi” încă din această iarnă. În vara anului trecut, CFR Cluj i-a micșorat salariul lui Cristi Bălgrădean de la 16.000 de euro la 11.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT