Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Salariu colosal pentru al patrulea portar al CFR Cluj

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit salariul foarte bun pe care îl primește Cristi Bălgrădean, al patrulea portar al lui CFR Cluj.
23.08.2023 | 23:14
Salariu colosal pentru al patrulea portar al CFR Cluj
Salariu colosal pentru al patrulea portar al CFR Cluj. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
24-08-2023
10:01

Salariu micșorat pentru ultimul an de contract!

Urmare a dezvăluirilor făcute la FANATIK SUPERLIGA, cei de la CFR Cluj au venit cu o precizare importantă în legătură cu contractul lui Cristi Bălgrădean. Este vorba chiar de acest ultim an de angajament al goal-keeper-ului, sezonul 2023/2024.

Lui Bălgrădean i s-a micșorat salariul pentru campionatul în curs, de fapt ultimul său an de contract cu CFR Cluj. „Pufi” are în acest moment 11.000 de euro pe lună, oricum un salariu excelent în condițiile în care sunt șanse minime să mai apere în actualul sezon. Mandorlini se va baza pe Sava și pe Hindrich, Căbuz urmând să plece împrumut la Hermannstadt.

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI faptul că al patrulea portar al CFR-ului, adică „Pufi” Bălgrădean, rulează pe un salariu de 16.000 de euro pe lună!

Salariu colosal pentru al patrulea portar al CFR Cluj

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI contractul excelent pe care Cristi Bălgrădean îl primește lunar la CFR Cluj, chiar dacă „Pufi” a ajuns să fie al patrulea portar în echipa lui Andrea Mandorlini:

ADVERTISEMENT

Bălgrădean își acceptă statutul pentru că este în ultimul an de contract, vrea să-și ia banii bănuiesc și nu este vorba despre un salariu mic.

E un salariu în jur de 16.000 de euro pe lună. Este de fapt contractul pe care l-a semnat când a venit de la FCSB”, a spus jurnalistul Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

„E al patrulea portar la CFR!”

El e al patrulea portar în momentul ăsta, Cătălin Căbuz nefiind plecat”, a mai spus jurnalistul Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

De când a venit la CFR, după scandalul monstru al plecării sale de la FCSB, când a fost acuzat de trădare, Cristi Bălgrădean a jucat un total de 66 de meciuri în toate competițiile, primind 46 de goluri.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Cristi Bălgrădean a jucat pentru: Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna, FCSB și CFR Cluj.

Cristi Bălgrădean are și o prezență în naționala mare a României, într-un meci amical din 2011, câștigat de „tricolori” împotriva Greciei, scor 3-1, partidă în care a evoluat încă din primul minut, nefiind schimbat pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe pagina principală a site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

SALARIU COLOSAL pentru AL PATRULEA PORTAR al CFR Cluj

ADVERTISEMENT