Sport

CFR Cluj – Sivasspor 0-1, în etapa 2 din Grupa G Conference League 2022. Campioana României, prima înfrângere în actualul sezon europen

Vezi LIVE fazele video din CFR Cluj - Sivasspor, in etapa 2 din grupa B a Conference League 2022. Clujenii au pierdut meciul din Gruia.
15.09.2022 | 21:32
CFR Cluj  Sivasspor 01 in etapa 2 din Grupa G Conference League 2022 Campioana Romaniei prima infrangere in actualul sezon europen
CFR Cluj a pierdut meciul cu Sivasspor (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
15-09-2022
18:43

FINAL: CFR Cluj - Sivasspor 0-1 (Gradel 28)

CFR Cluj a pierdut meciul cu Sivasspor, scor 0-1, graţie golului marcat de Max Gradel (28) dintr-o lovitură de la 11 metri. Campioana României este fără victorie în Grupa G din Conference League şi ocupă penultimul loc.

Este prima înfrângere a lui CFR Cluj în cupele europene, în actualul sezon, după 3 victorii şi 5 remize în preliminarii. În Grupa G, în meciul cu FC Ballkani din etapa 1, clujenii au terminat la egalitate.

15-09-2022
18:32

LIVE Min. 88: CFR Cluj - Sivasspor 0-1. Păun, aproape de egalare

Adrian Păun a şutat, din marginea careului, dar Vural, portarul turcilor, a reuşit să respingă şutul în corner.

CFR Cluj pune presiune pe finalul meciului.

15-09-2022
18:25

LIVE Min. 80: CFR Cluj - Sivasspor 0-1. Turcii, ocazie mare

Anglelski a scăpat singur cu Scuffet, dar a şutat pe lângă poarta lui CFR Cluj.

Campioana României mai are 10 minute, plus cele de prelungiri, pentru a putea scoate măcar o remiză.

15-09-2022
18:16

LIVE Min. 68: CFR Cluj - Sivasspor 0-1. Clujenii trec pe lângă egalare

Mihai Bordeianu, intrat în a doua repriză, i-a pasat lui Adi Păun, care a trimis mingea în careul mic, unde Jenga trimite pe lângă poartă.

Clujenii pun presiune pe adversari, dar încă nu pun mari probleme.

15-09-2022
17:14

LIVE Min. 28: CFR Cluj - Sivasspor 0-1. Gradel a deschis scorul

La faza următoare, după ce clujenii au cerut un penalty, Andrei Burcă l-a faultat în careu pe unul dintre jucătorii turcilor şi arbitrul a arătat punctul cu var.

Max Gradel a transformat perfect lovitura de la 11 metri şi Sivasspor este în avantaj.

15-09-2022
17:12

LIVE Min. 25: CFR Cluj - Sivasspor 0-0. Clujenii acuză un henţ pe linia porţii

După o fază fixă, Yeaboah a reluat mingea în bară, de unde balonul a ajuns la Muhar. Croatul a trimis mingea spre poartă, iar Charisis a respins de pe linie

Pe reluările TV s-a văzut cum mingea l-a lovit în mână pe jucătorul turcilor. Arbitrul nu a arătat nimic şi meciul a continuat.

15-09-2022
16:52

LIVE Min. 6: CFR Cluj - Sivasspor 0-0. Gazdele au cerut un penalty

La o minge care a ajuns în careului turcilor, Cirtci a alunecat şi a căzut, iar mingea a părut că l-a şters pe mână.

Jucătorii lui CFR Cluj au cerut o lovitură de la 11 metri, dar arbitrul Lindhout a lăsat jocul liber.

15-09-2022
16:44

LIVE Min. 1: CFR Cluj - Sivasspor 0-0. A început meciul

A început meciul dintre CFR Cluj şi Sivasspor, din etapa 2 a grupelor Conference League.

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

15-09-2022
15:39

CFR Cluj - Sivasspor, ora 19:45. Echipele de start

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Burcă, Yuri, Camora – Deac, Boateng, Muhar – Yeboah, Janga, Petrila. Rezerve: Bălgrădean, Brucic, Billong, Păun, Roger, Malele, Mistrati, Kolinger, Bordeianu, Cvek, Braun, Buș. Antrenor: Dan Petrescu.

Sivasspor: Vural – Paluli, Goutas, Appindangoye, Cirtci – Ulvestad, Charisis – Musa, Sabia, Gradel – Anglelski. Rezerve: Kuckar, Muammer, Njie, Osmanpașa, Albayrak. Antrenor: Riza Calimbay.

Meciul CFR Cluj – Sivasspor are loc joi, 15 septembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei 2 din grupa G a Conference League. După prima etapă toate cele patru echipe din această grupă (CFR, Sivasspor, Slavia Praga și Ballkani) au câte un punct și același golaveraj: 1-1. Primele partide au fost Ballkani – CFR și Sivasspor – Slavia, cu penalty ratat de cehi în ultimul minut, ei fiind favoriți la primul loc în grupă.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Sivasspor

Confruntarea CFR Cluj – Sivasspor se desfășoară joi, 15 septembrie, de la ora 19:45, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia al municipiului de pe Someș și ar putea fi ultimul joc european disputat pe această arenă pentru o perioadă de timp, ca urmare a faptului că gazonul se prezintă într-o stare foarte proastă și trebuie urgent schimbat.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba de primul meci pe teren propriu al oamenilor lui Dan Petrescu în această fază a grupelor Conference League este de așteptat ca măcar 3-4 mii de spectatori să ia loc în tribune la acest meci și, cum în România există destui turci, este de așteptat ca și formația vizitatoare, pe lângă cei 200-300 de suporteri care vin de la Sivas să mai crească numărul lor.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Sivasspor

Partida CFR Cluj Sivasspor se joacă joi, 15 septembrie, de la ora 19:45, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, în etapa 2 din grupa G a Conference League și va putea fi urmărită la TV în direct și în exclusivitate numai pe postul PRO Arena. De asemenea, o mai puteți viziona accesând site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vremea nu vrea deloc să țină cu fotbalul și meteorologii au anunțat patru zile consecutive cu cer acoperit și reprize de ploaie de-a lungul zilei, posibil chiar în timpul desfășurării jocului. Maxima zilei nu va sări de 25 de grade, în jur de 21 grade la ora partidei care va fi condusă de arbitrul olandez Allard Lindhout, 35 de ani, care a fost rezervă la meciul Bayern – barcelona din Champions League.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Sivasspor

Dan Petrescu are o singură problemă de alcătuire a primului unsprezece cu adevărat importantă, dar va trebui să se obișnuiască astfel cel puțin până la sfârșitul acestui an. Cel mai puternic atacant, croatul Gabriel Debeljuh, a suferit o ruptură de ligamente la victoria din turul 3 preliminar cu Șahtior Soligorsk.

ADVERTISEMENT

Din lotul pentru Conference League nu face parte spaniolul Jefte Betancor, deși acesta a marcat câteva goluri în campionat. Petrescu va începe ca vârf cu Malele, fostul golgeter al Argeșului iar pe bancă se va afla unul dintre noii sosiți, camerunezul Janga. De asemeni, veteranul Sergiu Buș poate fi o soluție de avarie.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Sivasspor

Deși s-a târât efectiv în primul meci în Kosovo, cu modesta Ballkani, egalând norocos în min utul 90, echipa lui Dan Petrescu a primit girul bookamkerilor pentru a fi favorită la victorie în acest meci. Între 2,00-2,10 variază cota pentru succesul ardelenilor, turcii având un  consistent 4,15 pentru a produce surpriza. Un gol marcat de oaspeți ajunge la cota de 1,75.

ADVERTISEMENT

În primul meci din grupa G din Conference League Sivasspor a terminat nedecis pe teren propiu cu favorita principală a grupei, Slavia Praga. Oaspeții au marcat foarte repede, minutul 4 prin Olaykina, gazdele au ripostat în minutul 26 prin mijlocașul israelian Sabi. Slavia a ratat cele trei puncte în ukltimul minut, de la punctul cu var, fază în urma căruia ivorianul Keita de la Trabzon a fost eliminat și este acum absent.

ADVERTISEMENT