Fotbal intern

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în Gruia, FCSB exultă

24.04.2021 | 22:30
CFR Cluj  Universitatea Craiova 12 Oltenii au dat lovitura in Gruia FCSB exulta
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova mai păstrează șanse teoretice la titlu după victoria de la Cluj în fața campioanei CFR, dar marea învingătoarea a derby-ului din Gruia poate fi considerată FCSB. Trupa lui Toni Petrea are posibilitatea să se desprindă la 4 puncte în fruntea clasamentului dacă va învinge duminică pe Sepsi.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 (Sigurjonsson 54 / A. Ivan 27, Tudorie 88) – VEZI VIDEO

  • CFR CLUJ: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Joca (5 Chipciu), Soares (89 Hoban), Sigurjonsson (70 Păun) – Deac, Rondon (46 Debeljuh), Gîdea (46 Costache). Rezerve: Sandomierski, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Chipciu, Păun, Carnat, Costache, Debeljuh. Antrenor: Edi Iordănescu
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (68 Cîmpanu), Constantin, Acka, Bancu – Mateiu, Nistor – Mitran (4 Camara; 68 Vătăjelu), Cicâldău, Ivan (62 Căpățînă) – Mamut (62 Tudorie). Rezerve: Popescu, Vătăjelu, Bic, Căpățînă, Camara, Cîmpanu, Ofosu, Tudorie, Fedele. Antrenor: Marinos Ouzounidis
ADVERTISEMENT

Min. 10: Ocazie incredibilă ratată de Chipcu. Scăpat singur cu Pigliacelii, mijlocașul clujean reia din 7-8 metri peste poartă.

Min. 27: GOOOL U CRAIOVA! Corner pentru Universitatea Craiova, Marius Constantin reia cu capul cu 7-8 metri, Bălgrădean respinge în față până la Andrei Ivan, care introduce balonul în plasă. CFR Cluj – U Craiova 0-1.

ADVERTISEMENT

Min. 30: Cicâldău execută rapid o lovitură liberă, Andrei Ivan e singur în mjlocul careului clujean, dar șutul său este respins în ultimă instanță, cu prețul unei accidentări, de Manea.

Min. 51: Oltenii au din nou ocazia să se desprindă pe tabelă, dar șutul lui Ivan Mamut din careu este respins greu de Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Min 54: GOOOL CFR CLUJ! Sigurjonsson înscrie primul său gol pentru clujeni cu un șut din 6 metri, în urma unui corner. CFR Cluj – U Craiova 1-1.

Min. 58: Camora are o executie superbă din 16 metri, cu exteriorul la colțul lung, însă mingea trece milimetric pe lângă bară.

ADVERTISEMENT

Min. 72: Păun profită de o eroare a lui Marius Constantin, însă șutul său violent din careu lovește transversala.

Min. 88: GOOOL U CRAIOVA! Tudorie reia cu capul în plasă din 6 metri. CFR Cluj – U Craiova 1-2.

CFR Cluj – Universitatea Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia şi se anunţă o vreme foarte bună, cu temperatură în jur de 13-14 grade. Fiind vorba de un meci de top şi arbitrul partidei este unul pe măsură: cel mai bun ecuson FIFA din România, Ovidiu Haţegan, unul dintre cei doi cavaleri ai fluierului care va arbitra la EURO 2020, alături de Istvan Kovacs.

Jocul CFR Cluj – Universitatea Craiova se dispută sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 şi este transmis în direct pe micile ecrane pe canelele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Îl mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

CFR Cluj a obţinut maxim de puncte, şase, din primele două jocuri, 3-0 acasă cu Academica Clinceni şi 1-0 la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, în timp ce echipa din Bănie a făcut doar două remize, 0-0 acasă  cu Sespi şi a egalat cu greu, în ultimele minute, la Botoşani, 1-1, deşi a avut numeroase situaţii de a tranşa disputa în favoarea sa.

Aceste egaluri au făcut ca acum Universitatea Craiova să mai aibă foarte mici speranţe la câştigarea campionatului, fiind obligată să câştige meciurile cu concurentele directe, FCSB şi CFR Cluj, altminteri va trebui să se mulţumească doar cu cel mult locul 3, după ce sezonul trecut a jucat cu CFR, în Bănie, chiar în ultima etapă din play-off cu titlul pe masă, având nevoie de un egal, dar a pierdut cu 3-1.

S-au agravat problemele de lot pentru Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj

Ls CFR Cluj, antrenorul Edi Iordănescu are din ce în ce mai multe probleme de efectiv. Itu, Bordeianu şi Pereira tot nu au primit încă OK-ul staffului medical după infectările cu coronavirus şi pe listă a apărut acum şi numele fundaşului central Dennis Ciobotariu.

La capitolul accidentări, în afara lui Mike Cestor, out din toamnă până la final de sezon, continuă să fie indisponibili fundaşul Vinicius şi atacantul Omrani, dar şi aici a apărut ca noutate portarul lituanian Giedrus Arlauskis. Aşa încât Edi Iordănescu are oamenii contaţi şi va trebui să facă echipa în funcţie de starea de sănătate a acestora.

Şi UNiversitatea Craiova are lista de indisponibili

Se părea că după revenirile lui Andrei Ivan şi Ofosu din accidentări, Craiova a pus punct acestui subiect. Dar nici vorbă, un nou val de probleme a lovit echipa lui Marinos Ouzounidis, în special la nivel defensiv. Mihai Bălaşa a văzut roşu la Botoşani şi e suspendat, dar Paul Papp s-a accidentat la antrenament şi a încheiat sezonul. Tot sezon încheiat pare a fi şi pentru tânărul atacant Ştefam Bairam, iar revenirea golgeterului Elvir Koljic rămâne o Fata Morgana, bosniacul fiind evident cu probleme de sănătate.

Cota la victorie pentru CFR Cluj în acest meci este de 1,90 faţă de 4,40 cât au primit oltenii. În sezonul regulat, pe acest stadion, nu au fost goluri, dar în play-off-ul ediţiei precedente am avut cel mai spectaculos meci dintre cele două echipe din istorie, încheiat atunci cu o imensă victorie cu 3-2 pentru Universitatea Craiova, care o punea în postura favoritei la titlu.

ADVERTISEMENT