Sport

CFR Cluj – UTA 0-0. Liderul bifează 4 remize în 2022. Ocazii importante pentru ambele echipe. Două bare pentru CFR. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul CFR Cluj - UTA, care are loc marţi, 8 februarie, de la ora 17:30, în etapa a 25-a din Liga 1, clujenii căutând prima victorie din acest an.
08.02.2022 | 18:52
CFR Cluj  UTA 00 Liderul bifeaza 4 remize in 2022 Ocazii importante pentru ambele echipe Doua bare pentru CFR Video
ADVERTISEMENT
08-02-2022
14:39

CFR Cluj – UTA 0-0

CFR Cluj – UTA Arad VIDEO

Min. 90: 0-0 – Fluier final

Min. 67: 0-0 – Lovitură liberă indirectă din careul de 16 metri al CFR-ului. Gazdele resping de pe linia porții

Min. 61: 0-0 – Alex Păun șutează din nou în bară

Min. 46: 0-0 – Neguț șutează în bară. CFR-iștii au cerut de două ori penalty în aceeași fază

Min. 46: 0-0 – S-a reluat meciul în Gruia

Min. 45: 0-0 – Final de primă repriză în Gruia. Abele echipe au apărut periculos în careurile adverse. UTA putea da lovitura dar Hindrich a avut parada etapei

Min. 37: 0-0 – incredibile ocazii pentru UTA, dar Hindrich și-a salvat echipa cu intervenții salutare

Min. 17: 0-0 – Florin Ștefan șutează periculos, Iacob respinge în față, dar Deac este în ofsaid

Min. 14: 0-0 – Neguț ratează prima oportunitate de gol la poarta lui Iacob

Min. 1: 0-0 – A început meciul

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Fl. Ștefan – Deac, Boateng, Itu – Neguț, Debeljuh, Sacko. Rezerve: Sava, Susic, R. Bălan, Bordeianu, Chipciu, Păun, Petrila, Omrani, Sergiu Buș. Antrenor: Dan Petrescu

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov – Isac, Batha – Roger, Miculescu, Dangubic – Laukzemis. Rezerve: Balauru, Dima, Medimorec, Baravykas, Vorobjovas, Mercioiu, Hrezdac, Otele, Pătlăgică. Antrenor: Ionuț Badea

Meciul CFR Cluj – UTA are loc marţi, 8 februarie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Clujenii sunt în continuare lideri destul de detaşat faţă de FCSB, cu un avans de opt puncte, dar au făcut numai rezultate de egalitate în acest an, fiind de fiecare dată egalaţi în ultimele minute sau chiar în prelungiri: 3-3 cu FCSB, la Bucureşti, 1-1 acasă cu Botoşani şi 1-1, la Craiova, cu Universitatea.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – UTA

Întâlnirea CFR Cluj – UTA se dispută marţi, 8 februarie, de la ora 17:30, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia al municipiului de pe Someş. Sunt aşteptaţi în jur de două-trei mii de spectatori, printre care şi suporteri ai echipei oaspete, dar nu în număr mare.

ADVERTISEMENT

Accesul pe stadion nu va fi permis decât respectându-se regulamentele de protecţie sanitară, adică având certificat COVID cu schema de vaccinare completă sau cu dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, fie prezentând un test negativ PCR de 72 de ore ori unul antigen, valabil 24 de ore.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – UTA

Partida CFR Cluj – UTA se joacă marţi, 8 februarie, de la ora 17:30 pe stadionl “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca în cadrul etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi va putea fi urmărită la televizor pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dacă în sudul ţării vremea este frumoasă şi destul de plăcută, pe malurile Someşului este un cer înnorat şi aşa va fi toată ziua, dar şansele de precipitaţii sunt destul de scăzute. Cum pe parcursul zilei maxima va fi de numai trei grade e posibil ca la ora jocului să fie cu un grad mai jos. Partida va fi condusă de arbitrul Sorin Costreie din Buftea.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu nu poate conta la acest meci pe aportul portarului Bălgrădean şi al căpitanului echipei, fundaşul stânga Camora, ambii văzând cartonaşe roşii în egalul cu Universitatea, la Craiova, etapa trecută. Vor evolua Hindrich între buturi şi Florin Ştefan pe partea stângă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nici la acest meci nu se va afla nici măcar pe bancă noua achiziţie din atac, croatul Marko Dugandzic, acesta fiind învoit şi lipsind inclusiv la Craiova, pentru un deces în familie. El ar putea reveni la pregătiri la jumătatea acestei săptămâni.

Criză de nervi pentru Bursuc pentru golurile primite pe final de meciuri

Dan Petrescu a digerat extrem de greu haluncinantele situaţii prin care a trecut echipa sa meci de meci în acest an. Bursucul a făcut adevărate crize de nervi pe fundaşii săi, care nu au fost capabili să aibă luciditatea de a evita ca adversarul să mai ajungă la poarta CFR-ului în ultimele momente ale jocului.

ADVERTISEMENT

Poate tocmai de aceea a cumpărat de urgenţă după egalul de la Craiova un alt apărător, un bulgar, deşi avea destule soluţii în defensivă. Dan Petrescu a spus în repetat rânduri că din punctul lui de vedere campionatul nu este jucat şi că aceste puncte pierdute, în total şase, pot avea consecinţe dramatice la final.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – UTA

Deşi CFR Cluj nu a obţinut nici o victorie în 2022 casele de pariuri consideră că echipa lui Dan Petrescu este favorită, acordându-i o cotă de 1,65 la victorie. Dacă ar repeta isprava din sezonul trecut arădenii au o cotă de 5,30. Şi varianta şansă dublă este foarte mare la X2, cotă 2,10. Un gol marcat de UTA în acest meci are cotă 1,80.

CFR şi UTA s-au reîntâlnit după foarte mulţi ani, 12, sezonul trecut, când Aradul a reuşit revenirea în primul eşalon. Clujul era mare favorită dar UTA a dat lovitura prin golul marcat de Ioan Hora, care acum nu mai face parte din lotul alb-roşilor, însă în retur, la Arad clujenii au reuşit să se revanşeze.

ADVERTISEMENT