Sport

FC Voluntari – Farul 4-2, în etapa 17 din SuperLiga. Hagi, pas greșit în cursa pentru play-off. Cum arată clasamentul

FC Voluntari a dat lovitura pe propriul teren contra campioanei Farul și se impune cu 4-2 în fața echipei lui Hagi.
25.11.2023 | 17:06
FC Voluntari  Farul 42 in etapa 17 din SuperLiga Hagi pas gresit in cursa pentru playoff Cum arata clasamentul
Constantin Budescu este titular în FC Voluntari - Farul. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-11-2023
15:04

FC Voluntari - Farul 4-2 (Popescu 10, Dumiter 22, 38, Sîrbu 55 aut. / Rivaldinho 47, 64)

Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Vezi aici video

Min. 90+5: Final de meci.

Min. 64: GOOOL Farul! 4-2. Rivaldinho înscrie și face dubla după o eroare gravă în defensiva oaspeților.

Min. 55: GOOOL FC Voluntari. 4-1. Sîrbu, intrat și el la pauză, trimite în propria poartă după o lovitură de colț.

Min. 47: GOOOL Farul! 3-1. Rivaldinho, intrat la pauză, înscrie cu un șut plasat din interiorul careului.

Min. 38: GOOOL FC Voluntari! 3-0. Dumiter face dubla după o pasă primită de la Rață și o pătrundere excelentă prin centrul defensivei lui Hagi.

Min. 22: GOOOL FC Voluntari! 2-0. Un nou contraatac letal al ilfovenilor. Doru Andrei îl lansează pe Dumiter, care lobează peste Aioani. 

Min. 10: GOOOL FC Voluntari! 1-0. Popescu deschide scorul cu un șut plasat, după un dribling reușit în careu, la capătul unui contraatac perfect al gazdelor.

Min. 1: A început partida.

FC Voluntari: Fernandez – Veiga, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, Andrei, Carnat – Popescu, Dumiter. Rezerve: Aliji, Paz, Cocian, Bozickovic, Vâlceanu, Droppa, Florea, Voican, Andres. Antrenor: Ilie Poenaru

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, M. Popescu, Marins – Vînă, Grameni, Kiki – Mazilu, Budescu, Munteanu. Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Borgnino, Sali, Mosca, Grosu, Dănuleasa. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul FC Voluntari – Farul are loc sâmbătă, 25 noiembrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Ilfovenii ocupă locul 13, cu 17 puncte, o poziție de baraj de supraviețuire iar dobrogenii sunt pe locul 7, cu 22 de puncte, la egalitate cu ultimul loc din play-off, Petrolul, dar în ultimele șase etape au făcut doar patru egaluri și au pierdut de două ori.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – Farul

ConfruntareaFC Voluntari  – Farul se desfășoară sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 17:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 17-a din SuperLiga. Pentru forțele de ordine foarte probabil va fi liniște și pace, un meci ușor de ținut sub control, deoarece gazdele au foarte puțin suporteri care să vină la stadion iar Farul, după evoluțiile dezamăgitoare, departe de titlul de campioană din sezonul trecut, nu prea mai are decât până în 100 de susținători, dacă vor fi și aceia.

ADVERTISEMENT

La Voluntari cuplul de antrenori Ilie Poenaru – Marin Dună stă de multe luni cu sabia deasupra capului, fiind în pericol de a fi concediați, dar ultimele rezultate, egal de 3-3 la Botoșani și victorie la U Cluj par a fi salvat pentru moment postul celor doi.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Farul

Partida FC Voluntari – Farul se joacă sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 17:30,   în etapa a 17-a din SuperLiga.  și va fi transmis la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. Îl mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 25 noiembrie, vremea se va strica bine de tot. Va fi o zi cu cerul acoperit, cu vânt puternic și cu mai multe reprize de ploaie, care vor începe din timpul dimineții și vor dura cel puțin până în jurul orei 18. Temperatura la ora amiezii va ajunge numai până la 7 grade, la ora partidei putând fi 5-6 grade. Meciul va fu arbitrat de Ovidiu Hațegan din Arad.

Ce absențe sunt în întâlnirea FC Voluntari – Farul

Ilie Poenaru are de gând să facă anumite rotații de jucători în primul unpsrezece. Absentul pe termen lung este Merloi, dar sunt șanse ca unii dintre titulari, gen Nemec, Sigurjonsson sau portarul Vâlceanu să înceapă meciul din postura de rezerve. Orcium, ilfovenii speră să repete succesul din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi s-a plâns la conferința de presă de faptul că foarte mulți jucători de la Farul au fost la loturile naționale și abia au venit, ceea ce este o mare problemă, pentru că mulți sunt obosiți și tehnicnaul dobrogenilor nu știe efectiv cu cine să înceapă. Oricum, cei trei din atac rămân aceeași: Mazilu, Munteanu și Budescu.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Farul

Farul lui Gică Hagi a încetat de mult să lumineze ca lumea în SuperLiga dar are în continuare șanse de a prinde un loc de play-off. Cu toate acestea casele de pariuri o dau favorită la Voluntari, cotă 2,30 față de 3,50 care l-au primit ilfovenii. Șansă dublă X2 ajunge la 1,35 iar șansă dublă 1X la cota de 1,50. Un gol marcat de Farul are cotă 1,35, unul al Voluntarilor egal cu 1,55.

ADVERTISEMENT

Foarte puține meciuri directe avem la Voluntari între cele două echipe după ce în 2021 vechiul Farul s-a unit cu Viitorul Constanța al lui Gică Hagi. Sunt doar patru, unul în Cupa României cu puțin timp în urmă, 2-0 pentru ilfoveni și trei în campionat, cu un egal și două succese cu 1-0 pentru Farul.

 

ADVERTISEMENT