Sport

În ce meci revine Cristi Manea la CFR Cluj. Vești proaste în privința lui Camora și Bîrligea. Exclusiv

Vești bune pentru CFR Cluj. Cristi Manea este refăcut și apt pentru următorul meci din campionat. Manea a primit ok-ul din partea medicilor de la Barcelona
21.11.2023 | 11:05
In ce meci revine Cristi Manea la CFR Cluj Vesti proaste in privinta lui Camora si Birligea Exclusiv
În ce meci revine Cristi Manea la CFR Cluj. Vești proaste în privința lui Camora și Bîrligea. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul dreapta al lui CFR Cluj, Cristi Manea, se antrenează normal după ce a primit aprobarea în urma unui consult la Barcelona. Fotbalistul este declarat apt pentru meciul cu UTA de sâmbătă, iar revenirea sa pe gazon reprezintă o veste îmbucurătoare pentru echipă.

Cristi Manea revine pe teren la CFR Cluj

Cristi Manea, fundașul echipei naționale, a fost nevoit să se retragă din echipă din cauza unor probleme medicale suferite în timpul antrenamentelor și a ratat, astfel, meciul cu Kosovo, care s-a încheiat cu scorul de 2-0. Înlocuitorul său, Andrei Rațiu, a demonstrat o evoluție solidă în partida respectivă.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Cristi Manea a fost una destul de serioasă. Fundașul CFR-ului a suferit o leziune de gradul doi la nivelul genunchiului drept și a avut nevoie de două luni pentru a putea fi declarat apt de joc. Manea a fost nevoit să poarte o atelă.

Daniel Bîrligea, atacantul în vârstă de 23 de ani, a fost nevoit să părăsească cantonamentul echipei naționale din Mogoșoaia din cauza unei leziuni musculare. Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, Bîrligea are șanse mici să mai joace în acest an.

ADVERTISEMENT

Bîrligea nu a fost înlocuit de niciun alt jucător în cadrul cantonamentului. Situația rămâne sub atenta monitorizare a echipei medicale, iar fanii așteaptă cu interes actualizări privind starea de sănătate a atacantului și perspectiva sa de revenire pe teren.

Bîrligea și Camora sunt incerți

Fundașul stânga Mario Camora, în vârstă de 37 de ani, a suferit o accidentare nefericită în minutul 8 al partidei dintre Dinamo și CFR Cluj, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. La momentul în care a părăsit terenul, scorul era 0-0, iar jucătorul a acuzat dureri la coapsa piciorului drept.

ADVERTISEMENT

În urma unui moment în minutul 6, când a primit o pasă de la Ziv Morgan, căpitanul CFR-ului nu a reușit să continue acțiunea și a fost nevoit să trimită balonul în afara terenului. Din informațiile FANATIK, Camora poate reveni pe teren în meciul cu Universitatea Craiova, sau cel mai târziu in partida de cupă cu Rapid.

Problemele medicale din lotul CFR-ului se reflectă în forma slabă a echipei. Formația pregătită de Mandorlini are o singură victorie în ultimele 5 partide și a ratat șansa de a trece în fața FCSB-ului în clasament. Clujenii se află în acest moment la 3 puncte de lider.

ADVERTISEMENT

CFR a reușit o singură victorie în ultimele 5 partide. Clujenii au reușit să o învingă pe Farul cu scorul de 3-1 într-un meci în care Muhar a reușit o dublă. Celălalt gol al CFR-ului a fost marcat de către Juricic, în timp ce pentru Farul a înscris Budescu.

ADVERTISEMENT