Sport

CFR Cluj, vestiar greu în perioada Dan Petrescu: „Era mai multă presiune!”

Claudiu Petrila a rememorat perioada CFR Cluj. Cu ce s-a confruntat atunci actualul jucător al Rapidului
16.03.2024 | 14:06
CFR Cluj vestiar greu in perioada Dan Petrescu Era mai multa presiune
CFR Cluj, vestiar greu în perioada Dan Petrescu: „Era mai multă presiune!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila (23 de ani) face senzație acum la Rapid, dar el s-a consacrat ca fotbalist la CFR Cluj. Internaționalul român a câștigat titlu după titlu în Gruia și a povestit cum s-a trăit în vestiarul dominat de Dan Petrescu.

Claudiu Petrila, despre perioada CFR Cluj: „Pentru mine a fost mai ușor să mă integrez”

Claudiu Petrila a fost legitimat la CFR Cluj între 2017 și 2023. Acum, mijlocașul ofensiv joacă la Rapid, club care a plătit 750.000 de euro pentru transferul său din Gruia. La „Suflet de Rapidist”, emisiune care e live pe FANATIK.RO, în fiecare zi marți, de la ora 13:30, a dezvăluit cum s-a integrat în vestiarul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„Și prietenos și cu presiune pot spune. Pentru mine a fost mai ușor să mă integrez mai repede fiind înainte și la echipa a doua. Când am urcat la prima echipă îi știam în mare parte pe toți. Mi-a fost mai ușor să mă adaptez.

Fiind și mai tânăr poate era mai multă presiune pe umerii mei pentru că știam că trebuie să fiu la un nivel bun, dar și prietenos pentru că și cei mai în vârstă au fost foarte ok”, a declarat Claudiu Petrila, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”.

ADVERTISEMENT

„Fără sală nu se poate”

La CFR Cluj, Claudiu Petrila și-a trecut în palmares patru titluri de campion, o performanță pe care și-o dorește și în Giulești. Fotbalistul a povestit și ce veterani ai CFR-ului l-au ajutat să se adapteze mai repede pe tânărul Claudiu.

„Cred că Mario Camora și Cipri Deac. Ei mă susțineau mai mult. Îmi spuneau să îmi văd de treaba mea că o să vină și rândul meu.

ADVERTISEMENT

(n.r. – câte ore ai stat în sala de forță cu Deac?) Nu cât trebuia, cred. Cred că trebuia să stau mai mult. N-am fost mare fan sală când eram mai tânăr, dar acum când am mai crescut un pic îmi dau seama că nu se prea poate fără sală”, a adăugat fotbalistul rapidist.

La CFR Cluj nu a curs doar lapte și miere în vestiar. Fotbalistul care va împlini 24 de ani pe 7 noiembrie 2024 a dezvăluit cine erau colegii nemulțumiți de faptul că el juca, de multe ori și datorită regulii U21.

ADVERTISEMENT

„Probabil celor străini nu le prea convenea, dar asta a fost situația. Nu avem ce face. Și cu asta m-am obișnuit”, a conchis Claudiu Petrila.

AVEA CFR Cluj un VESTIAR GREU in perioada Dan Petrescu?! “ERA MAI MULTA PRESIUNE”

ADVERTISEMENT