Sport

Charalambous, impresionat de Coman: „Cel mai bun jucător din România”

Elias Charalambous a tras concluziile derby-ului FCSB - Dinamo 2-1. Antrenorul a avut cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman.
23.07.2023 | 00:59
Charalambous impresionat de Coman Cel mai bun jucator din Romania
Elias Charalambous a tras concluziile după derby-ul FCSB - Dinamo 2-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB are maximum de puncte după primele două etape din SuperLiga. Vicecampioana României a câștigat cu scorul de 2-1 derby-ul cu Dinamo și le-a egalat la puncte pe CFR Cluj și Farul. Elias Charalambous a fost extrem de fericit la finalul partidei. Antrenorul l-a lăudat din plin pe Florinel Coman.

Elias Charalambous, impresionat de Florinel Coman după FCSB – Dinamo 2-1: „Cel mai bun jucător din România”

FCSB a rezolvat derby-ul cu Dinamo încă din prima repriză. Florinel Coman și Darius Olaru l-au învins pe portarul advers cu două șuturi spectaculoase de la distanță. Prestația lui Coman l-a lăsat mască pe Elias Charalambous. Antrenorul cipriot i-a adresat cuvinte mărețe „șeptarului” roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Referitor la joc, Charalambous consideră că FCSB ar fi trebuit să țină mai mult de minge. „Am câștigat, sunt fericit, nu sunt supărat. E normal să fim fericiți! Sunt fericiți că am câștigat două meciuri la rând. Era important pentru băieți să înceapă bine campionatul. Cred că am început bine azi, puteam marca mai multe goluri.

Cred că ar fi trebuit să ținem mai bine de minge, dar am avut un oponent bun. Cele mai importante sunt cele trei puncte. Trebuie să ținem mai bine de minge, trebuie să îmbunătățim acest lucru. Rezultatul este important.

ADVERTISEMENT

Coman este cel mai bun jucător din România. A înscris un gol fantastic, un eurogol. Suntem fericiți că îl avem în echipă și că ne ajută foarte mult”, a declarat Elias Charalambous.

Elias Charalambous, despre CSKA 1948 Sofia – FCSB: „Suntem pregătiți”

După derby-ul cu Dinamo, pentru FCSB urmează disputa din deplasare cu CSKA 1948 Sofia din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League. Elias Charalambous a mărturisit că echipa sa este pregătită pentru debutul într-un nou sezon european.

ADVERTISEMENT

„De mâine, începem pregătirea pentru meciul cu CSKA 1948 Sofia, alt meci dificil. Avem nevoie de toți jucătorii. O luăm pas cu pas. Suntem pregătiți, jucătorii sunt pregătiți. Nu avem mult timp, trebuie să ne recuperăm.

Va fi un meci dificil, dar vom reuși să ne descurcăm”, a spus Charalambous. Ulterior, antrenorul a vorbit despre gafa lui Ștefan Târnovanu, care a dus la marcarea golului pentru dinamoviști. „Este fotbal, fotbalul este un joc al greșelilor.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă, dar Târnovanu este un portar foarte bun. Ne-a ajutat mult. Greșelile fac parte din joc”, a mai spus Elias Charalambous.

„Am auzit de aceste zvonuri, dar nu avem ceva concret. Sunt doar zvonuri. Nu a influențat decizia mea (n.red. de a-l lăsa rezervă). Dacă nu e dezamăgit înseamnă că nu îi pasă. Îmi place când unui jucător îi pasă. Și eu eram dezamăgit când nu jucam. A intrat și și-a făcut treaba perfect”, au fost cuvintele lui Charalambous despre Andrea Compagno.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Oțelul Galați – FCSB

ADVERTISEMENT