Premier League

Chelsea vrea să transfere din Bundesliga. N’Golo Kante și Jorginho vor fi sacrificați. Cum ar putea arăta echipa lui Lampard în sezonul viitor

09.06.2020 | 16:35
Chelsea vrea sa transfere din Bundesliga NGolo Kante si Jorginho vor fi sacrificati Cum ar putea arata echipa lui Lampard in sezonul viitor
ADVERTISEMENT

În ciuda crizei provocate de pandemia de coronavirus, Chelsea pregătește o campanie de transferuri răsunătoare, iar principalele ținte sunt din Bundesliga.

Chelsea vrea să transfere din Bundesliga

Antrenorul Frank Lampard vrea să o ducă pe Chelsea la nivelul următor, și anume să lupte pentru titlu în Premier League, dar pentru a reuși acest lucru are nevoie de întăriri și vrea să transfere două staruri din Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului britanic The Sun, londonezii sunt foarte aproape de a oficializa aducerea aatacantului Timo Werner de la RB Leipzig și încearcă să-l sufle rivalei Manchester United pe mijlocașul Kai Havertz de la Bayer Leverkusen.

Cotat în acest moment la aproximativ 70 de milioane de euro și dorit cu insistență și de marea putere a Germaniei, Bayern Munchen, Kai Havertz ar putea ajunge totuși pe Stamford Bridge într-o echipă de vis construită de Frank Lampard.

ADVERTISEMENT

Și Antonio Rudiger va dispărea de la Chelsea

După ce și-a acontat încă din februarie pe Hakim Ziyech de la Ajax Amsterdam, Chelsea se gândește să-și acopere și postul de fundaș stânga, acolo unde vrea să-l aducă pe Ben Chilwell de la Leicester City pentru aproximativ 60 de milioane de lire sterline.

În aceste condiții, londonezii vor fi nevoiți să renunțe la o parte dintre starurile actuale, iar cele mai vehiculate nume sunt cele ale lui N’Golo Kante și Jorginho. Francezul ar putea ajunge la PSG, în timp ce italo-brazilianul este dorit de Maurizio Sarri la Juventus.

ADVERTISEMENT

În poartă, Kepa Arrizabalaga va primi în continuare șanse, în timp ce pentru postul de fundaș dreapta Reece James pare a-i fi luat fața lui Cesar Azpilicueta, dar și așa spaniolul va rămâne în lot fiind considerat un adevărat lider în afara terenului.

Un alt jucător care ar putea să dispară din echipa lui Lampard este Antonio Rudiger, care nu a dat randamentul scontat. În aceste condiții cuplul de fundași centrali ar urma să fie compus din Andreas Christensen și Fikayo Tomori.

ADVERTISEMENT

Ținând cont că Frank Lampard va alege să joace și în sezonul viitor în sistemul 4-3-3, echipa lui Chelsea ar putea arăta astfel: Kepa – James, Christensen, Tomori, Chilwell – Mount, Gilmour, Haverz – Ziyech, Werner, Pulisic.

ADVERTISEMENT