Sport

Chindia – Universitatea Craiova 1-1, restanță etapa 6 din SuperLiga. Golul lui Popa din minutul 90 menține invincibilitatea lui Petrea. Video

Universitatea Craiova a ratat printre degete victoria în meciul restant împotriva Chindiei Târgoviște, după ce Daniel Popa a egalat în prelungiri.
29.11.2022 | 20:57
Chindia  Universitatea Craiova 11 restanta etapa 6 din SuperLiga Golul lui Popa din minutul 90 mentine invincibilitatea lui Petrea Video
5 goluri are Daniel Popa în acest sezon pentru Chindia Târgoviște. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
29-11-2022
17:01

Chindia - Universitatea Craiova 1-1 (D. Popa 90 / A. Crețu 13)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+3: Final de meci! Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 1-1!

Min. 90: GOOOL Chindia Târgoviște! Daniel Popa înscrie din 6 metri cu un șut excelent! 

Min. 77: Martic nu mai poate continua din cauza unei accidentări și este înlocuit cu Mateiu.

Min. 68: Vladmir Screciu vede al doilea galben în doar un minut! Rădoi rămâne fără căpitan, care ratează astfel derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Min. 65: Ocazie mare pentru Craiova! Căbuz se opune la șutul lui Martic, care trimite în portar dintr-o poziție excelentă.

Min. 53: Valerică Găman este înlocuit cu brazilianul Silva, după ce a acuzat mai multe probleme la inghinali și nu a mai putut continua partida.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză la Ploiești. O primă repriză dominată de U Craiova, dar fără prea multe faze de poartă.

Min. 21: O nouă șansă de gol pentru olteni! Vătăjelu îi centrează aceluiași Crețu, care reia bine cu piciorul stâng, dar mingea se scurge puțin pe lângă poarta lui Căbuz.

Min. 13: GOOOL U Craiova! Alexandru Crețu înscrie cu o lovitură de cap foarte bine plasată, după centrarea excelentă a lui Bogdan Vătăjelu.

Min. 1: A început meciul!

29-11-2022
15:47

Echipele de start la Chindia - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova vrea să pună capăt seriei de invincibilitate a echipei lui Toni Petrea, însă Mirel Rădoi nu i-ar iertat pe jucătorii excluși din lot, niciunul regăsindu-se în primul unsprezece.

Chindia Târgoviște: 33. Căbuz – 98. Căpușă, 6. Celea, 21. Orozco, 80. Dumitrașcu – 88. Ioniță, 4. Passaglia – 10. Neguț, 59. Popadiuc, 66. Akhmatov – 19. D. Popa. Rezerve: 12. Eșanu, 42. Aly Ndom, 5. Vorobjovas, 9. Cooper, 32. Mihaiu, 13. Cherchez, 14. Grubac, 77. A Șerban, 7. Jipa. Antrenor: Toni Petrea

Universitatea Craiova: 1. Lazar – 2. Papp, 25. Găman, 6. Screciu – 27. Martici, 16. Nistor, 4. Al. Crețu, 23. Căpățână, 5. Vătăjelu – 17. Rivaldinho, 7. A. Cîmpanu. Rezerve: 21. Popescu, 22. Benga, 36. Silva, 8. Mateiu, 14. Ed. Florescu, 37. Danciu, 36. Melenciuc, 24. Roguljici, 9. Ivan Antrenor: Mirel Rădoi.

Meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova are loc marți, 29 noiembrie, cu începere de la ora 19:00 și reprezintă o restanță din etapa a 6-a din SuperLiga. Se întâlnesc două echipe în mare formă, neînvinse de șase etape ambele, dâmbovițenii reușind o revenire incredibilă de la sosirea pe bancă a lui Toni Petrea. Chindia ocupă locul 11, cu 20 de puncte, Craiova e pe locul 4, cu 31 de puncte.

Unde se joacă meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova

Întâlnirea Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova se dispută marți, 29 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, cu mici excepții gazda dâmbovițenilor de la revenirea lor în primul eșalon până în prezent, dar în curând se va produce evenimentul inagurării noului stadion Eugen Popescu din Târgoviște și Chindia va evolua, în sfârșit, la domiciliu. În ceea ce îi privește pe olteni, patru fotbaliști sunt în pericol de suspendare pentru următorul meci, derby-ul cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Deși partida are loc pe teren neutru, la Ploiești, este de așteptat ca tribunele să fie totuși destul de populate, în sensul în care în jur de 3000 de fani ai Chindiei (cel puțin) și-au anunțat prezența la meci și cu siguranță nici suporterii olteni nu vor fi puțini. Deci, premise pentru o atmosferă deosebită, pentru două echipe cu evoluții bune spre foarte bune în ultimele săptămâni înainte de întreruperea campionatului.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova

Partida Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova se joacă marți, 29 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, restanță din etapa a 6-a din Superliga și este transmisă în direct pe canalale Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploiești, ca în toată țara, marți, 29 noiembrie, va fi o vreme rece și ploioasă, o prognoză care se va prelungi cam pentru toată săptămâna. Va ploua cea mai mare parte a zilei iar temperatura maximă la ora prânzului nu va depăși 8 grade, ceea ce înseamnă că la ora startului partidei va scădea până la 3-4 grade. Meciul va fi arbitrat de Ionuț Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova

Toni Petrea, antrenorul momentului în SuperLiga, are două absențe pentru această partidă restanță, ambele din zona fundașilor centrali. Este vorba de Cornel Dinu și de Boldor, dar nu sunt probleme, pentru că ambii lipsesc de mai multă vreme și tandemul Celea – Orozco a funcționat foarte bine.

ADVERTISEMENT

La Craiova problemele sunt mai mari. Mirel Rădoi îi are suspendați pe fundașul central Bogdan Mitrea și pe atacantul Ștefan Bairam iar căpitanul Nicușor Bancu este accidentat pe termen lung, de câteva luni. În plus, nici fundașul central portughez Raul Silva nu este sută la sută apt pentru meci, și el venind după o accidentare.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri Universitatea Craiova este echipa care pleacă din postură de favorită la o cotă excelentă de 2,00 în timp ce dâbovițenii au cotă de 4,20 pentru un nou rezultat fabulos. Șansă dublă X2 are cotă 1,25 iar șansă dublă 1X cotă 1,60. Gol marcat Craiova are cotă 1,25, gol marcat Chindia cotă 1,55.

ADVERTISEMENT

Trei meciuri s-au jucat la nivel de prim eșalon cu Chindia gazdă de la revenirea acesteia în prima divizie și bilanțul este perfect egal. Victorie pentru târgovișteni cu 1-0 în februarie 2021, victorie pentru studenții din Bănie sezonul trecut cu 1-0 sezonul trecut și egal, 1-1, în 2019. Plus două meciuri de Cupă, cu victorii împărțite.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT