Sport

Chindia Târgovişte – UTA 2-1, în etapa 5 din play-out SuperLiga. “Dubla” lui Daniel Popa adâncește criza arădenilor. Cum arată clasamentul.

Chindia a învins UTA, scor 2-1, cu "dubla" lui Daniel Popa, rezultat extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării.
23.04.2023 | 13:29
Chindia Targoviste  UTA 21 in etapa 5 din playout SuperLiga Dubla lui Daniel Popa adanceste criza aradenilor Cum arata clasamentul
Daniel Popa a marcat din nou pentru Chindia. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-04-2023
10:58

Chindia - UTA 2-1 (D. Popa 19, 63 / R, Pop 54). Video

Clasament Play-out
Clasament Play-out

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+4. Final de meci.

Min. 63: GOOOL Chindia! 2-1. Daniel Popa face dubla cu un șut la colțul lung, după pasa perfectă primită de la Popadiuc.

Min. 54: GOOOL UTA! 1-1. Rareș Pop finalizează la colțul lung pasa excelentă venită de la Cascini.

Min. 19: GOOOL Chindia! 1-0. Daniel Popa deschide scorul dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri cu un șut excelent plasat.

Min. 1: A început partida.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, D. Dumitrașcu – Dulca, Akhmatov – Atanase, Popadiuc, Neguț, D. Popa. Rezerve: D. Moldovan, Cooper, S. Buș, Perianu, M. Mihaiu, Orozco, Vorobjovas, A. Șerban, Corinus. Antrenor: Anton Petrea

UTA: Kucher – Chindriș, Benga, Abeid – Vukcevic, Batha, Cascini, Ubbink – R. Pop, Postolachi, Roger. Rezerve: F. Iacob, R. Benzar, Hoxhallari, R. Șteau, A. Stahl, P. Anton, Otele, Milosevic, W. Barbosa. Antrenor: Laszlo Balint

Meciul Chindia Târgovişte – UTA are loc duminică, 23 aprilie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul etapei a 5-a din play-out-ul SuperLigii. Cele două echipe nu ocupă loc retrogradabil, dar primul loc spre Liga 2, FC Argeş, se află la numai un punct de UTA şi la două de Chindia, cele două ocupând cele două locuri de baraj de supravieţuire. Într-un cuvânt sunt premise să avem un meci pe viaţă şi pe moarte, între două echipe avide de puncte.

Unde se joacă meciul Chindia Târgovişte – UTA

Confruntarea Chindia Târgovişte – UTA se desfăşoară duminică, 23 aprilie, de la ora 14:00, pe stadionul Ilie Oană din  Ploieşti, casa de trei ani încoace, de la promovare, a echipei dâmboviţene, cu mici excepţii, când a evoluat la Buzău sau la Mogoşoaia, în etapa 5 din play-out-ul SuperLigii. Este o partidă care promite puţin spectacol dar foarte multă ambiţie şi determinare de ambele părţi.

ADVERTISEMENT

În mof obişnuit media de spectatori la partidele de acasă ale Chindiei, adică de la Ploieşti, este de 2-3 mii de spevctatori iar la meciurile cu echipele de top poate urca până la 4-5 mii. Judecând după importanţa acestui joc nu ar fi de mirare ca de această dată să depăşească numărul obişnuit de 2-3 mii deşi adversar nu este un grande al campionatului.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgovişte – UTA

Partida Chindia Târgovişte – UTA se joacă duminică, 23 aprilie, de ziua Sfântului Gheorghe, de la ora 14:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa 5 din play-out-ul SuperLigii şi este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploieşti, după mai multe zile mohorâte şi ploioase duminică, 23 aprilie, va fi o zi frumoasă, cu cerul senin pe tot parcursul ei. fără ameninţări de precipitaţii, ceea ce este bine ţinând cont de starea destul de precară a gazonului. Maxima zilei, la care se va juca meciul, va fi de 18 grade. Arbitrul meciului este Ionuţ Coza din Cernica.

Ce absenţe sunt în întâlnirea Chindia Târgovişte – UTA

Cei doi antrenori, Toni Petrea şi Laszlo Balint, au aceleaşi problleme minore de lot din runda precedentă. Astfel la Chindia continuă să fie indisponibili doi mijlocaşi, Grubac şi Chamed, dar ce este important este faptul că oamenii din bază din apărare şi din atac sunt cu toţi valizi. Foarte probabil ca vârf să revină masivul Cooper iar Daniel Popa şi Popadiuc să fie pe flancuri.

ADVERTISEMENT

La UTA lipseşte în continuare fundaşul central brazilian Erico da Silva. În rest, toţi jucătorii sunt la dispoziţia antrenorului Balint. Arădenii păreau pe drumul cel bun dar au pierdut, neaşteptat, acasă, etapa trecută cu FC Botoşani şi situaţia, după ce FC Argeş a redus distanţa la un singur punct, s-a complicat din nou.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgovişte – UTA

Greu, foarte greu meci pentru pariori dar şi pentru casele de pariuri, care acordă cote foarte apropiate la victorie celor două echipe, mai ales că şi jocul are loc pe teren neutru. Chindia este aproape imperceptibil favorită, cotă de 2,65 iar arădenii au primit cotă de 2,80. Şansă dublă 1X are cotă de 1,45 iar şansă dublă X2 cotă de 1,50. Şi cota la goluri este mare, fiind două echipe care marcheează puţin: 1,40 Chindia şi 1,45 UTA.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri directe sunt patru partide jucate de când cele două echipe au redevenit, după ani buni, prim-divizionare. Chindia are două succese, un eşec sezonul trecut şi un egal în meciurile aşa numite pe teren propriu, adică la Ploieşti, în acest sezon învingând cu 2-1 şi reuşind un 1-1 la Arad.

 

 

ADVERTISEMENT