Sport

Cicâldău, aproape de transferul de la Galatasaray: „Sunt șanse mari!”. Exclusiv

Sunt șanse minime ca Alexandru Cicâldău să joace în viitorul sezon la Galatasaray. FANATIK a aflat că mijlocașul are două variante de a rămâne în Istanbul.
10.07.2023 | 17:30
Cicaldau aproape de transferul de la Galatasaray Sunt sanse mari Exclusiv
Sunt șanse minime ca Alexandru Cicâldău să joace în viitorul sezon la Galatasaray, însă FANATIK a aflat că sunt două variante pentru a rămâne în Istanbul. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După ce și-a încheiat împrumutul la Al Ittihad Kalba, internaționalul român a revenit la Galata, alături de care mai are contract până în 2026. Antrenorul Okan Buruk este decis să nu se bazeze pe serviciile sale și nu l-a inclus în lotul pentru cantonamentul din Austria.

Cicâldău pleacă de la Galatasaray, dar poate rămâne în Istanbul

În aceste condiții, este clar că Alexandru Cicâldău este nevoit să-și caute o echipă care să vrea să-l împrumute de la Galatasaray. FANATIK a aflat că sunt șanse de 90% ca internaționalul român să joace în sezonul viitor în prima ligă din Turcia.

ADVERTISEMENT

Nou-promovata Pendikspor insistă să-i plătească tot salariul de 900.000 de euro pe an, dar există și varianta Istanbul Bașakșehir pentru Cicâldău. Așa cum dezvăluie impresarul Giovanni Becali pentru FANATIK, sunt șanse mari ca Alex să rămână în Istanbul.

Și Pendik, din partea asiatică, și Bașakșehir, din cea europeană, sunt echipe din metropola turcă. ”Sunt șanse mari să rămână în Turcia”, spune impresarul Giovanni Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cicâldau plecare Galatasaray

Astfel, Alexandru Cicâldău are șanse mari să continue în Turcia, chiar dacă de serviciile sale s-au mai arătat interesate cluburi din Italia, din zona Golfului. Au fost doar unele tatonări, dar nimic clar pentru „Cic” în afara Turciei.

Alex Cicâldău nu ar mai vrea la arabi

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, Alexandru Cicâldău este dorit și de Mirel Rădoi la Al-Bataeh în Emiratele Arabe Unite. Arabii i-au propus jucătorului un salariu anual care se învârte în jurul sumei de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că fotbalistul în vârstă de 26 de ani (împliniți pe 8 iulie) nu ar mai dori să se întoarcă în zona Golfului după experiența din sezonul precedent. El a jucat sub formă de împrumut la Al Ittihad Kalba, reușind patru goluri și șase pase decisive în 26 de partide jucate în campionat.

Variantele avute din Italia au căzut rând pe rând, iar Universitatea Craiova nu poate veni cu o ofertă care să se bată cu cele ale turcilor. Din informațiile FANATIK, oltenii îi pot oferi un salariu anual de 250.000 de euro lui Alex Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Este foarte puțin în comparație cu ce câștigă jucătorul la acest moment. Sunt șanse foarte mici ca el să se întoarcă în Bănie, acolo de unde a plecat în urmă cu doi ani la Galatasaray pentru pentru 6,5 milioane de euro.

  • 5 milioane de euro este cota lui Alexandru Cicâldău, potrivit Transfermarkt
  • 33 de goluri, 21 de pase decisive în 129 de partide sunt bornele mijlocașului la Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT