Sport

Alex Cicâldău, dorit de un antrenor român. Ce stă în calea revenirii la Universitatea Craiova. Exclusiv

Alexandru Cicâldău urmează să plece de la Galatasaray în această vară. Mijlocașul este dorit de un antrenor român și de Universitatea Craiova.
09.07.2023 | 18:54
Alex Cicaldau dorit de un antrenor roman Ce sta in calea revenirii la Universitatea Craiova Exclusiv
Alexandru Cicâldău este dorit de un antrenor român. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Alex Cicâldău s-a reîntors la Galatasaray, după ce a fost împrumutat la Al-Ittihad Kalba. Din informațiile FANATIK, mijlocașul român ar putea reveni în Emiratele Arabe Unite, deoarece este dorit de Mirel Rădoi la Al-Bataeh. Turcii sunt dispuși să-l lase gratis să plece pe fostul fotbalist al Universității Craiova.

Alex Cicâldău, dorit de Mirel Rădoi în Emiratele Arabe Unite

Galatasaray nu vrea sub nicio formă să-l păstreze pe Alexandru Cicâldău, din cauza salariului enorm pe care mijlocașul român îl câștigă la formația din Turcia. Astfel, antrenorul Okan Buruk l-a lăsat în afara lotului pe Alexandru Cicâldău pentru stagiul de pregătire din Austria.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, Alexandru Cicâldău este dorit de Mirel Rădoi la Al-Bataeh în Emiratele Arabe Unite. Galatasaray este dispusă să-l cedeze gratis pe jucătorul român, doar pentru a scăpa de plata salariului de 800.000 de euro pe sezon.

FANATIK a aflat că șefii lui Al-Bataeh, formația antrenată de Mirel Rădoi, i-au propus lui Alexandru Cicâldău un salariu anual care se învârte în jurul sumei de 500.000 de euro. În cazul în care va accepta oferta, mijlocașul defensiv ar urma să se alăture sub formă de împrumut echipei fostului selecționer al României.

ADVERTISEMENT
  • 41 de meciuri, 5 goluri și 4 pase decisive sunt cifrele lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray 

Alexandru Cicâldău, șanse minime să revină la Universitatea Craiova

În această perioadă de transferuri, Universitatea Craiova a reușit să-l repartieze pe Alexandru Mitriță, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Formația patronată de Mihai Rotaru a forțat aceeași mișcare și în cazul lui Alexandru Băluță.

Jucătorul rămas liber după despărțirea de Academia Puskas a semnat cu FCSB. FANATIK a aflat că Alexandru Cicâldău este dorit de Universitatea Craiova, însă sunt șanse mici ca fostul jucător al oltenilor să revină în Bănie.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Universitatea Craiova îi poate oferi un salariu anual de 250.000 de euro lui Alex Cicâldău. De peste trei ori mai puțin față de suma pe care Alexandru Cicâldău o câștigă la Galatasaray. Totodată, mijlocașul ar urma să încaseze dublu în comparație cu cât oferă oltenii, dacă va alege să meargă împrumut în Emiratele Arabe Unite.

Salariu de 500.000 de euro din Turcia pentru Alex Cicâldău

Cert este faptul că Alexandru Cicâldău nu este pe placul antrenorului de la Galatasaray. Internaționalul român a primit o ofertă și de la un club din Turcia, unde ar urma să încaseze un salariu de 500.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Recent, presa din Turcia a scris că este vorba despre Istanbul Basaksehir. Alexandru Cicâldău mai are contract cu Galatasaray până în vara anului 2026. Turcii l-au transferat pe internaționalul român în vara anului 2021 de la Universitatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro.

  • 5 milioane de euro este cota lui Alexandru Cicâldău, potrivit Transfermarkt
  • 33 de goluri, 21 de pase decisive, 129 de partide sunt bornele mijlocașului la Universitatea Craiova

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT