Life

Cine a câștigat iUmor de la Antena 1. A plecat cu bani frumoși acasă

Show-ul iUmor de la Antena 1 a ajuns la final, iar câștigătorul marelui premiu are motive să zâmbească din plin.
31.12.2023 | 08:43
Cine a castigat iUmor de la Antena 1 A plecat cu bani frumosi acasa
Juriul iUMor, încântat de felul în care câștigătorul s-a prezentat în fața lor / Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Finala iUmor a avut loc în ultima sâmbătă a anului, pe 30 decembrie 2023, și a fost difuzată de Antena 1. Din nenumărații concurenți care au luat parte la sezonul 15 al show-ului, în finală s-au înfruntat 10 dintre ei.

Cine a câștigat finala iUmor de la Antena 1

Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză s-au înfruntat în ultima ediție de iUmor. Cu toții sperau să puna mâna pe trofeul show-ului de la Antena 1, după cele 10 săptămâni de luptă.

ADVERTISEMENT

Finaliștii trebuiau să primească câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo pentru a putea intra la votul publicului. Într-un final, după numere care mai de care mai amuzante, câștigătorul a fost decis. Era la a treia finală, era cazul să pună mâna pe marele premiu.

Florin Gheorghe a fost favoritul publicului și a plecat acasă cu trofeul. Și, desigur, cu banii puși la ”bătaie” de Antena 1 pentru show-ul iUmor: suma de 20.000 de euro. Deja obișnuit cu finalele și tensiunea show-ului, finalistul a creat un moment în jurul conceptului ”ești prea sărac să-ți cumperi lucruri ieftine”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, conform Antena 1, el a a vorbit și despre cum a făcut să scape de monotonia lucratului de acasă. Momentul a fost caracterizat într-un singur cuvânt Cătălin Bordea. „Țiplă”, a considerat juratul iUmor că a fost prestația lui Florin Gheorghe.

Florin Gheorghe, cel mai votat concurent iUmor

Chiar dacă jurații au un cuvânt greu de spus în economia show-ului iUmor, publicul este, într-un final, cel care decide prin SMS care le este favoritul. Așa că, oricât s-ar distra Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu sau Cheloo la un moment, comediantul pe pe scenă trebuie să îi impresioneze și pe cei de acasă.

ADVERTISEMENT

Iar Florin Gheorghe pare să fi reușit acest lucru. Iar asta încă din audiții, susțin cei de a Antena 1. Mai exact, sursa citată spune că momentul realizat de Florin Gheorghe în ediția din 25 noiembrie de iUmor a primit cele mai multe voturi în aplicația dedicată.

„Ai evoluat extraordinar de mult. Și la dicție, și la subiecte, și la tot. Ai ceva al tău!”, i-a spus Cătălin Bordea, pe atunci, concurentului. Florin Gheorghe reușea să stârnească hohote de râs cu poveștile despre talentele culinare ale soției sale.

ADVERTISEMENT
Florin Gheorghe
Florin Gheorghe a câștigat iUmor / Foto: Antena 1

Sezonul 15 de iUmor a avut după sine nenumărate schimbări. Atât la nivelul juriului – Cosmin Natanticu alăturându-se echipei Delia, Bordea și Cheloo – cât și ca prezentatori.

Mai exact, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au preluat acest rol de la Dan Badea și Șerban Copoț. Primii doi au fost, timp de 10 ediții, gazdele show-ului care, pe youtube, este cea mai urmărită emisiune Antena 1.

ADVERTISEMENT