Life

Cosmin Natanticu, adevărul dur despre Cheloo, după plecarea lui Bendeac de la iUmor

Cosmin Natanticu a elucidat un mare mister în ce-l privește pe Cheloo, colegul său de la iUmor. Ce a spus despre juratul show-ului?
23.10.2023 | 16:45
Cosmin Natanticu adevarul dur despre Cheloo dupa plecarea lui Bendeac de la iUmor
Cosmin Natanticu a vorbit despre Cheloo de la iUmor. Foto: Antena 1/ Instagram
ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu este, din acest an, coleg la masa juraților cu Cheloo, la iUmor. Actorul de comedie a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce fel de relație are cu rapper-ul de la Paraziții, dar și cum este el în realitate.

Cosmin Natanticu, adevărul despre colegul Cheloo de la iUmor

Majoritatea românilor care urmăresc iUmor de ani buni se întreabă dacă omul Cătălin Ștefan Ion (pe numele din buletin al artistului) este la fel de dur și fioros și în viața de zi cu zi, asta după ce au apărut zvonuri că Mihai Bendeac ar fi fost pus la punct de el și ar fi fost unul din motivele plecării sale de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Sunt adevărate aceste legende? Cum este acum Cheloo, după ce Bendeac a plecat de la masa juraților? Este la fel de dur în spatele camerelor, cum s-a speculat, sau e cu totul altă persoană? Cosmin Natanticu ne-a spus, sincer, că artistul mai și blufează, din când în când.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Cheloo. Chiar când a aflat că urmează să fiu în juriu m-a sunat și era foarte încântat. El e dur când trebuie să fie dur, e simpatic când trebuie să fie simpatic, e Cheloo.

ADVERTISEMENT

Așa cum îl vezi, așa e el! Sigur că o forțează un pic la televizor, dar ăsta e personajul pe care și l-a păstrat, și l-a împământenit acolo. Sincer, fără el, n-ar mai fi la fel”, a dezvăluit Cosmin Natanticu despre Cheloo, în exclusivitate pentru FANATIK.

Natanticu, casnic în serialul „Bravo, tată!”

Dincolo de Cheloo, Cosmin Natanticu ne-a vorbit și despre serialul în care joacă, „Bravo, tată” și relația cu soția sa, Eliza. În comedia de la Antena 1, Cosmin Natanticu este întreținutul casei, iar de unele sarcini pe care trebuie să le facă în calitate de casnic nu e prea străin în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

„Sunt casnicul, dacă vrei, grupului. Fiecare are o calitate: Fodor e lover-boy-ul, Vârciu e combinatorul, bișnițarul, eu sunt întreținutul, iar Ștefan e veterinarul ăla mucalit, cu o soție care nu mai e printre noi.

Legat de personajul meu, nu îmi e greu să-l fac. Nu că sunt eu vreun casnic acasă, că gătesc, calc și spăl vase, dar nu sunt străin de aceste activități. N-am copil, ăsta poate fi un avantaj sau un dezavantaj… Neavând copil, fur de la mai multă lume și încerc să aplic și eu personajului”, ne-a spus Cosmin Natanticu.

ADVERTISEMENT

Artistul ne-a mai spus, continuând cu mărturisiri despre relația cu Eliza, că el este la fel de energic și vesel cum îl văd oamenii la televizor și că a învățat să trăiască făcând mereu haz de necaz. De altfel, spectacolele sale de stand-up comedy exact asta prezintă.

Cosmin spune ce se întâmplă între el și Eliza acasă. Comediantul se vede tătic la 43 de ani!

„Tot materialul meu de la stand-up e legat de întâmplările din viața mea făcând haz de necaz. E cel mai ușor să treci peste, să poți să-ți asumi lucruri. Suntem doi nebuni (n. red.: se referă la soția Eliza) cu multă energie, avem și momente în care ne plictisim.

Să nu creadă lumea că… moamă, la noi acasă suntem tot timpul energici. Avem momente în care stăm unul într-o cameră, celălalt în alta și ne dăm mesaje dacă avem nevoie de ceva, dacă mă crezi și avem și momente în care o dăm în extrema aialaltă.

Suntem un cuplu, din punctul meu de vedere, normal, dar, ce să zic, suntem sacul și peticul sau, cum zice Eliza, mătura și fărașul”, a dezvăluit Cosmin Natanticu pentru FANATIK.

În final, comediantul și-a exprimat o dorință arzătoare, aceea de a avea copii. Acesta e, până la vârsta de 43 de ani, cel mai mare regret.  „Copii aș vrea. N-am făcut până acum și aș vrea să fac. Eu am crescut într-o familie numeroasă, 5 frați, normal că mă văd tată”, ne-a zis Natanticu.

ADVERTISEMENT