Sport

Cine a fost singurul antrenor care a avut mâna liberă la FCSB! Dezvăluirea făcută de Gigi Becali

Criticat pentru modul în care numește și destituie antrenorii, Gigi Becali a nominalizat singurul antrenor care a avut libertate totală.
23.05.2021 | 20:04
Cine a fost singurul antrenor care a avut mana libera la FCSB Dezvaluirea facuta de Gigi Becali
ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor Steaua/FCSB a fost pregătită de nume importante din fotbalul românesc sau din străinătate.

Gică Hagi, Marius Lăcătuș, Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf, Walter Zenga sau Oleg Protasov sunt câteva exemple în acest sens. Însă, niciunul dintre aceștia nu a avut autoritate deplină.

ADVERTISEMENT

Cine a fost singurul antrenor care a avut putere de decizie la FCSB

Gigi Becali a mărturisit că încă nu a apucat să vorbească cu noul tehnician al echipei sale, Dinu Todoran.

În plus a ținut să precizeze care va fi statutul acestuia și a dezvăluit care a fost relația cu precedenții antrenori și cine a fost omul pe care nu l-a influențat în nici un fel.

ADVERTISEMENT

”Cu Dinu Todoran nu am discutat. Niciodată la FCSB nu a avut putere nimeni, decât Pițurcă!  Nimeni nu a avut putere. De ce spuneți voi Olăroiu?! V-am spus, doar Pițurcă a avut.

Ce putere să aibă Olăroiu și cu Reghecampf? Păi, ce, antrenorii au putere la un club? Niciodată, unde sunt eu stăpân, nu are nimeni nicio putere”, a declarat Becali, pentru Realitatea Sportivă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali mai vrea doi fundași pentru a domina campionatul în următorii cinci ani

Patronul roș-albaștrilor vede partea plină a paharului după un nou eșec în campionat și consideră că jucătorii FCSB-ului vor forma o echipă invincibilă pentru următorii cinci ani.

Latifundiarul a reiterat ideea că orice fotbalist de la FCSB este de vânzare pentru prețul corect, dar nu înainte de a califica echipa în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

”Cu copiii ăia care au fost anul trecut, vom lua campionatul la 10-15 puncte, la pas. Nu mai poate să stea nimeni în calea lui Olaru, Tavi Popescu și Tănase. O să iau doi fundași centrali și un atacant.

Suporterii, care vor titlul, vor lua titlul cinci ani la rând, fără drept de apel. Dacă îmi dă 50 de milioane pe Octavian Popescu, îl vând. Pe Olimpiu Moruțan îl dau pentru 20 de milioane.

Nici nu vreau să îi vând, eu vreau să iau campionatul și să-i vând la anul în Liga Campionilor”, a adăugat Gigi Becali, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT