Sport

Cine ar trebui să vină cu banii la Dinamo: „Ăștia patru îl bat pe Gigi Becali”

Dumitru Dragomir a spus cine ar trebui să vină cu banii la Dinamo și a dezvăluit care sunt cei patru oameni care îl întrec pe Gigi Becali.
07.09.2023 | 15:33
Cine ar trebui sa vina cu banii la Dinamo Astia patru il bat pe Gigi Becali
Cine ar trebui să vină cu banii la Dinamo. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre situația de la Dinamo și despre cine ar trebui să vină să ajute financiar echipa.

Cine ar trebui să vină cu banii la Dinamo

Dumitru Dragomir a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre cine ar trebui să vină cu bani la Dinamo, iar alegerile fostului șef al LPF-ului sunt: Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Gigi Nețoiu și Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

Să vină Badea și Cohn cu banii și Borcea să conducă clubul. Și Nețoiu! Numai așa, toți au acum bani mulți. Toți ăștia patru îl depășesc pe Gigi Becali. Atunci Dinamo s-ar bate cu oricine.

Ce mare brânză ar fi să pună fiecare 5 milioane de euro, ce e la ăștia 5 milioane? Ce înseamnă pentru Badea sau Cohn 5 milioane de euro?

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să-i pui 5 toți dintr-o dată, să pună câte două milioane. Doi ori patru fac opt milioane. Cu opt milioane, dai patru datorie, cu patru milioane cumperi patru fotbaliști, doi din țară, doi din afară. Iar la anul mai pui câte două”.

„Dacă vin ăștia patru, stadionul se face într-un an!”

Faci echipă bună de tot, li se face și stadion. În momentul în care sunt ăștia patru implicați, stadionul se va face într-un an, se mișcă lucrurile altfel.

ADVERTISEMENT

Eu l-aș lăsa și pe avocatul ăsta, știe meserie. L-am cunoscut personal, e prieten cu fiul meu. Băiatul nostru a jucat la echipa a doua a Rapidului, până când s-a desființat echipa. Nicolescu era la Rapid atunci”, a continuat Dumitru Dragomir.

El și cu Iosif sunt cei care au promovat Rapidul. Și Burcă și Angelescu, sigur că da! Încă un lucru, ei patru sunt toți prieteni și acum. Nu s-au despărțit, nu s-au certat.

ADVERTISEMENT

Eu îi cunosc, sunt prieten buni cu ei. În afară de Nețoiu și Borcea, ceilalți doi au mulți bani, dar au arici la buzunar”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Cine ar trebui sa vina cu BANII la Dinamo │ ANUNTUL lui Mitica Dragomir

ADVERTISEMENT