Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine are cel mai mare salariu la Dinamo: „Cu banii ăștia trebuie să te salvezi”

Ce salarii au jucătorii lui Dinamo, deși sunt pe locul 15 în clasament. Reacții la Fanatik SuperLiga. Ioan Andone pune presiune.
06.12.2023 | 12:43
Cine are cel mai mare salariu la Dinamo Cu banii astia trebuie sa te salvezi
8.000 de euro încasează jucătorii cu cele mai mari salarii de la Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo e pe locul 15 și pare că se îndreaptă spre a doua retrogradare din istorie, însă jucătorii au banii la zi și au salarii foarte bune. Cristi Coste, dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA cu Ioan Andone.

Dinamo, salarii plătite la zi pe locul 15: „Cei doi au câte 8.000 de euro pe lună”

Ioan Andone a dezvăluit că deși Dinamo nu a mai câștigat de 12 meciuri, nu există nicio întârziere salarială: „Totul e la zi în momentul de față. Și vor mai fi bani. Nu sunt salarii de 15-20.000 de euro”.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristi Coste i-a „deconspirat” pe jucătorii cu cele mai mari salarii din Ștefan cel Mare: „Îți spun eu, Ando, care e cel mai mare salariu. Lucas e undeva la 5.000. Cele mai mari salarii de la Dinamo sunt ale lui Goncalo Gregorio și Denis Politic.

Cei doi au 8.000 de euro pe lună. Și pe locul doi, cu 7.000 de euro, ca să facem și topul, să îl închidem, Dani Iglesias, Abdallah și cu Neluț Roșu”.

ADVERTISEMENT

Dinamo, avertizată de Ioan Andone: „Cu salariile astea trebuie de la anul să treci la pasul următor”

Ioan Andone e convins că aceste condiții Dinamo nu numai că e „condamnată” să rămână în prima ligă, dar din sezonul următor pretențiile trebuie să crească: „Cu salariile astea trebuie să te salvezi de la retrogradare și de la anul să treci la pasul următor”.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, i-a solicitat ajutorul lui Ioan Andone, care va lua decizia în scurt timp: „Când era bine nu m-au chemat. Te cheamă în situațiile dificile să ajuți. După 25 de ani de antrenorat dacă am un ochi să dau un sfat, cum faceți asta, ați încercat asta? Când e greu de asta, nu când e bine. Sunt destui pe lumea asta, nu?”.

ADVERTISEMENT

Se întoarce Ioan Andone la Dinamo?

Ioan Andone a oferit mai multe detalii pe această temă: „Mi-a propus, i-am zis că o să mă gândesc. Nu ca antrenor, nu s-a pus problema să vin antrenor, am refuzat din prima. Dacă vreau să-i ajut să mă gândesc, o să ne întâlnim în zilele următoare. M-a invitat la o discuție cu acționarii. Întâi să ia decizia cu antrenorul, aceea este decizia importantă”.

„Fălcosului” i s-a cerut părerea și în privința noului antrenor: „M-a sunat Andrei Nicolescu referitor la Maxim. Ce părere am. Știu că își dorește să mai rămână la Corvinul, nu se pune problema plecării lui de acolo. Mi-am spus părerea despre Maxim pe care am zis-o public. 

ADVERTISEMENT

M-a întrebat și de Florin Bratu și de Liviu Ciobotariu. Ciobotariu era sub contract și i-am zis că nu putem vorbi pentru că antrenorul este sub contract. Degeaba o să vorbesc. Între timp a reziliat.

Când m-a întrebat Andrei Nicolescu, Ciobotariu încă nu reziliase. E un moment important pentru acționari să ia o decizie bună pentru echipă, altfel, se alege praful. Important e omul pe care îl pun acolo”.

FANATIK SUPERLIGA e luni, marți și vineri, LIVE pe site-ul FANATIK.RO cu începere de la 10:30. Emisiunea se urmărește ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook la ora 17:30.

Care sunt cele mai mari salarii la Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: