News

Cine e activista blondă, filmată cu soțul Dianei Șoșoacă. Șefa Partidului Familiei: ”Am resuscitat ‘mortul’, cum îi spune doamna senator”

Blonda cu care a fost surprins soțul Dianei Șoșoacă face primele dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu acesta, în miez de noapte.
29.03.2024 | 17:09
Cine e activista blonda filmata cu sotul Dianei Sosoaca Sefa Partidului Familiei Am resuscitat mortul cum ii spune doamna senator
Misterioasa blondă cu care a fost filmat soțul Dianei Șoșoacă înainte de depunerea divorțului este activista Elena Valentina Cioancă / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Femei de 10 / Facebook Elena Cioancă
ADVERTISEMENT

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, este protagonistul unui material de presă în care apare alături de o blondă misterioasă, pe care o plimbă cu mașina prin București și o conduce acasă. Imaginile au apărut la doar câteva zile după ce bărbatul a introdus o acțiune de divorț la Judecătoria Sectorului 2.

Cine e blonda filmată în mașina lui Silvestru Șoșoacă

Scena a fost surprinsă marți seara, în jurul orei 23:30 și îl arată pe Dumitru-Silvestru Șoșoacă (47 de ani), în timp ce ia o doamnă cu mașina din fața unei scări de bloc, o plimbă timp de două ore prin București, după care o aduce înapoi acasă. Cei doi au mai zăbovit câteva minute în mașina lui Șoșoacă, acesta părând că-i arată femeii comenzile de pe noua lui mașină. Filmările au apărut vineri, 29 martie, în publicația Cancan.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că blonda pe care Silvestru Șoșoacă a plimbat-o cu mașina cu doar câteva ore înainte să introducă acțiunea de divorț se numește Elena Valentina Cioancă, are 38 de ani și este președintele unei formațiuni politice numite Uniunea Familiei Românești. Partidul este poziționat ca unul cu ”tentă naționalistă”, care militează pentru păstrarea valorilor tradițional-creștine.

Elena Valentina Cioanca, Silvestru Șoșoacă
Silvestru Șoșoacă a plimbat-o noaptea prin oraș pe Elena Cioancă, timp de câteva ore / Surse foto: Cancan / Facebook Elena Cioancă

Elena are ștate mai vechi în politică. În 2012, pentru o scurtă vreme, vicepreședinte al organizației de Bistrița a partidului Forța Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu, care ulterior a ajuns premier și șef al SIE. La acea vreme, presa o denumise ”blonda lui MRU”.

ADVERTISEMENT

Elena Valentina Cioancă, prezentă la protestele din 10 august 2018

După ce a venit la București, Elena Valentina Cioancă a devenit o cunoscută activistă, fiind prezente la majoritatea protestelor importante din ultimii nouă ani. La unele dintre acestea, ea s-a întâlnit în stradă cu Diana și Silvestru Șoșoacă sau George Simion.

La protestele din 10 august 2018, Elena Valentina Cioancă a fost prezentată de Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu drept ”o agitatoare infiltrată de PSD” . Ea venise la miting cu o mască chirurgicală pe figură, pentru că tocmai suferise o intervenție chirurgicală. Ca urmare foștii prezentatori de la Realitatea s-au ales cu un proces civil din partea Elenei Cioancă.

ADVERTISEMENT

Ce spune șefa UFR despre întâlnirea nocturnă cu soțul Dianei Șoșoacă

Contactată de FANATIK, Elena Valentina Cioancă a recunoscut că ea apare în imaginile realizate de paparazzi, dar susține că întâlnirea cu soșul Dianei Șoșoacă a fost una strict profesională

”Da, eu sunt în imagini, dar nu e nimic între noi, m-am întâlnit cu domnul Silvestru să discutăm pe linie politică. Deși poate părea suspect că ne-am întâlnit aproape de miezul nopții… Știți cum e, fiecare are programul lui, e în funcție de timp. El ieșea de la Antena 3 și atunci s-a nimerit să ne vedem.

ADVERTISEMENT

Nu e nimic altceva între noi. După ce a ieșit de la interviu, eu i-am dat un ”share location” iar el a venit la locul respectiv. Am discutat despre Partidul Familiei UFR (Uniunea familiei Românești), pentru că eu am nevoie de oameni valoroși, să facem ceva pentru țara asta.

Nu i-am propus să vină la noi în partid, am lăsat la latitudinea dânsului. Eu doar i-am prezentat proiectul. Rămâne să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a declarat Elena Valentina Cioancă pentru FANATIK.

Cioancă spune că nu e la prima întâlnire cu Silvestru Șoșoacă. Cei doi s-au mai văzut o dată, la o cafenea din Capitală și se cunosc de la protestele din Piața Victoriei. În plus, ei au un prieten comun, un cunoscut avocat care a fost lider în Partidul Forța Civică.

Cioancă: ”Sunt președintele Partidului Familiei, îmi doresc să se împace”

Elena Valentina Cioancă a recunoscut că în întâlnirea cu Silvestru Șoșoacă s-a abordat și subiectul divorțului de șefa SOS România, însă spune că nu are nicio legătură cu acest eveniment.

”Știu că domnul Șoșoacă este în divorț. Am discutat despre asta, dar nu pot să vă relatez ce mi-a spus. Asta ține de intimitatea fiecăruia. Practic, m-am întâlnit cu ”mortul”, așa cum spunea doamna senator Șoșoacă despre soțul ei, și l-am resuscitat (aluzie la recenta declarație a Dianei Șoșoacă: ”Soțul meu e mort”). Totuși, fiind președintele Partidului Familiei UFR, eu militez pentru închegarea familiei și doresc ca cei doi să se împace, nu să își distrugă familia”, a mai explicat fosta activistă.

Silvestru Șoșoacă a depus oficial acțiunea de divorț, la Judecătoria Sectorului 2

Elena Valentina Cioancă este divorțată și e mamă a trei copii pe care i-a crescut mai mult singură. Ea spune că, în prezent, toate energiile ei merg către zona politică.

”Situația pentru partidele mici este una foarte complicată, iar legea este creată în așa fel încât să li se pună cruce cât mai repede. Pentru o astfel de formațiune e aproape imposibil să strângă 200.000 de semnături, pentru a se înscrie pentru alegeri. E greu pentru AUR, darămite pentru noi. Tocmai de aceea, am discutat cu mai mulți lideri politici, să ne unim forțele și să luptăm împreună. Este singura noastră șansă”, a mai declarat Elena Valentina Cioancă pentru FANATIK.

Dumitru-Silvestru Șoșoacă a depus oficial acțiunea de divorț, pe data de 27 martie 2024. El a fost dat afară din partidul pe care l-a înființat împreună cu soția lui, Diana Șoșoacă și a făcut o serie de dezvăluiri compromițătoare despre senatoare. Silvestru a mai spus că vrea, la divorț, să-i ia soției sale numele sub care a devenit celebră în România.

ADVERTISEMENT