Sport

Cine e al doilea latifundiar în fotbal după Gigi Becali? „Are 4.000 de hectare”

Gigi Becali are concurenţă din partea lui Mihai Rotaru nu doar în fotbal. Mitică Dragomir a dezvăluit că finanţatorul Universităţii Craiova are peste 4000 de hectare de teren.
18.10.2023 | 11:02
Cine e al doilea latifundiar in fotbal dupa Gigi Becali Are 4000 de hectare
Cine e al doilea latifundiar în fotbal după Gigi Becali? „Are 4.000 de hectare”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este patronul din fotbal cu cea mai mare avere. Finanţatorul de la FCSB are aproximativ 450 de milioane de euro conform Top 300 Capital, dar Dumitru Dragomir estimează peste 1 miliard de euro.

Cine e al doilea latifundiar în fotbal după Gigi Becali? “Rotaru are 4000 de hectare de pământ”

La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, fostul şef al Ligii Profesioniste a dezvăluit la că al doilea latifundiar al Superligii este patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, care are peste 4000 de hectare de teren:

ADVERTISEMENT

“Ăla de la Craiova, la fel. Are peste 3-4000 de hectare de pământ. Mihai Rotaru e tare, este mai tare decât mulţi de tot. Nu este peste Gigi Becali. Nu este nimeni peste el.

Dar Rotaru are 4000 de hectare de pământ. Tare este şi Cristi Borcea. A intrat în afacere cu “One-ul”, peninsula asta. Şi are şi ăsta pământ. Neţoiu, Neluţu Varga, la ei nu mai ajungi.

ADVERTISEMENT

“Gândeşte-te cât câştigă. Enorm, zeci de milioane. Mult de tot”

Nu îi mai ajungi din urmă. Au luat viteză mare. La fel şi Gheorghe Ştefan de la Piatra Neamţ. Viteză mare de tot. El face blocuri la Nisa, la Monaco, vile aici, blocuri aici. 

Are copii acolo, care construiesc. Primăriile îţi fac şi toate mărunţişurile dinainte. Utilităţile cum s-ar spune. Rotaru are cam 4000 de hectare, poate chiar mai mult. 

ADVERTISEMENT

Borcea cu Neţoiu au 2000 de hectare şi munceau 5500 de hectare. Gândeşte-te cât câştigă. Enorm, zeci de milioane. Mult de tot”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Mihai Rotaru vrea să se retragă de la Craiova: “Am investit 17 milioane de euro”

Mihai Rotaru se gândeşte serios să renunţe la statutul de investitor al Universităţii Craiova, spunând în repetate rânduri că vrea să găsească pe altcineva căruia să îi predea ştafeta:

ADVERTISEMENT

“Cred că am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, dar până acum nu s-a recuperat niciun euro. Sper să-i recuperez, însă asta s-ar întâmpla doar în cazul în care ar veni un alt investitor”, spunea patronul Craiovei la începutul sezonului.

Emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se vede luni, de la ora 13:15, în direct, doar pe site-ul www.fanatik.ro. Premiera emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Cine este al doilea latifundiar după Gigi Becali

ADVERTISEMENT