Life

Cine e cea mai tare femeie din România. Topul lui Andi Moisescu de la Românii au Talent este inedit, Olivia Steer nu este pe primul loc

Cine este cea mai tare femeie din România, în viziunea lui Andi Moisescu. Prezentatorul și juratul de la Românii au talent nu a numit-o pe Olivia Steer, soția lui.
21.01.2023 | 09:45
Cine e cea mai tare femeie din Romania Topul lui Andi Moisescu de la Romanii au Talent este inedit Olivia Steer nu este pe primul loc
Pe cine consideră Andi Moisescu cea mai tare femeie din România. Sursa foto: Facebook RAT
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu (50 ani), unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi din țară, dar și jurat de la ”Românii au talent”, a spus ce fel de femei preferă și care deține locul 1 în topul celor mai tari, la nivel național.

Ce fel de femei admiră Andi Moisescu de la Românii au talent și pe cine o consideră cea mai tare din România

Multă lume s-ar fi așteptat ca jurnalistul să o numească pe soția lui, Olivia Steer, alături de care formează o căsnicie solidă din anul 2004. Însă, Andi Moisescu a precizat o altă femeie, foarte celebră și admirată de oameni pentru vocea sa unică.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a mărturisit că apreciază femeile de carieră, în special pe colegele sale din televiziune. Însă, dintre toate, el consideră că Andra, colega lui de la ”Românii au talent” , va fi mereu în fruntea clasamentului.

”Femeile pe care le apreciez sunt femeile de carieră. Cred că o să pierd la capitolul ăsta de data aceasta. O să încep să îți spun tot felul de lucruri, de banalități, pe care lumea le știe, o să încep să nominalizez colegele mele de televiziune și așa mai departe. Lucru care este evident!

ADVERTISEMENT

Colegele mele sunt în top trei, chiar dacă sunt mai multe de trei. Pun mai multe pe același loc ca să încapă toate. Eu nu pot să spun acum că o să îi ia cineva locul Andrei, Andra o să fie tot timpul pe primul loc”, a spus Andi Moisescu pentru Click!

Andi Moisescu, căsătorit de două decenii cu Olivia Steer. Prezentatorul are doi copii cu aceasta

Andi Moisescu are un mariaj de două decenii cu Olivia Steer. Cei doi pare că se iubesc foarte mult și nu au dat vreodată semne de divorț, așa cum se întâmplă astăzi în cazul multor soți.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer au mers în fața altarului în 2004, iar de atunci sunt de nedespărțit. Rodul dragostei lor sunt cei doi copii, frații David și Luca Moisescu.

Deși el este o persoană foarte cunoscută în țară și mereu prezentă în lumina reflectoarelor, jurnalistul își ține departe copiii de lumea publică. De altfel, și Olivia Steer s-a retras într-un con de umbră de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu este, totodată, una dintre vedetele postului Protv. Aici și-a câștigat notorietatea, prin emisiuni precum: ”Apropo TV”, ”Pe bune” și ”Românii au talent”.

ADVERTISEMENT