Life

Cine e românul care organizează petrecerile de lux de la Festivalul Cannes 2023? Cât costă să stai la masă cu starurile

La Festivalul de la Cannes 2023, românul Eduard Irimia organizează petreceri exclusiviste pentru cei care vor să stea la masă și să se distreze cu staruri internaționale.
05.04.2023 | 11:30
Cine e romanul care organizeaza petrecerile de lux de la Festivalul Cannes 2023 Cat costa sa stai la masa cu starurile
Eduard Irimia e implicat în organizarea de petreceri exclusiviste la Festivalul de la Cannes / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eduard Irimia a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că și în acest an va organiza petreceri de pomină pentru cei care își permit să se distreze cu starurile de la Festivalul de la Cannes 2023. Iar pentru asta, deja, a pus la punct programul.

Festivalul de la Cannes 2023, ediția 76, și petrecerile făcute de un român

Festivalul de la Cannes 2023 a ajuns la ediția 76 și va avea loc între 16-27 mai. Eduard Irimia este românul care va se va implica în organizarea unei serii de petreceri exclusiviste pentru cei care își permit. Și care, desigur, își doresc să se distreze alături de staruri internaționale.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Eduard Irimia pune la dispoziția amatorilor tot ce au nevoie ca să se simtă adevărate staruri. Odată ajunși la aeroport, invitații săi vor fi preluați cu limuzina, duși la un hotel de cinci stele la care locuiesc și o parte din starurile de la Festivalul de Film de la Cannes.

Cum evenimentul este unul care implică ținută obligatorie, rochiile și costumele vor fi asigurate de designeri celebri. Apoi, evident, zi de zi, de-a lungul celor 11 zile de festival, invitații se vor bucura de mese la restaurante de lux.

ADVERTISEMENT

Zilele în care va avea loc parada vedetelor pe covorul roșu de la Cannes sunt ”bifate” și ele. Limuzina este, desigur, inclusă, iar ”ședința foto” de pe covorul roșu, asigurată. Apoi, normal, vizionarea filmelor în sala de proiecții principală.

Ce spune românul care organizează petrecerile de la Festivalul de la Cannes 2023

Eduard Irimia a recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu este deloc ușor să organizezi petreceri în orașul care, pentru câteva zile, se transformă în capitala starurilor. Iar participarea la petreceri costă: un minimum de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”La Cannes nu  sunt implicat în organizarea de petreceri exclusiviste pentru prima oară. Dar, ca să înțelegeți, o asemenea tratație începe de la 20.000 de euro de persoană.

Sunt români care au pretenții și mai mari și plătesc în consecință. Evenimentul este Red Carpet, include tot ce și-ar putea dori un om obișnuit care vrea să fie trata ca o vedetă. Inclusiv machiajul este asigurat”, ne-a spus, în exclusivitate, Eduard Irimia.

ADVERTISEMENT

În plus, ne-a mai precizat Eduard Irimia, pentru cei cu care își permit, organizează și evenimente private în compania unor staruri precum Leonardo di Caprio sau Naomi Champbell.

Eduard Irimia, ”tradiție” în petreceri exclusiviste

Începând cu anul 2018, Eduard Irimia a fost implicat în industria de la Hollywood. El a avut parteneriate cu producții mari ca The Protege (Samuel L Jackson, Michael Keaton) sau Creed (Sylvester Stallone, Michael B Jordan, Dolph Lundgren, Florian Munteanu).

În ultimii ani a organizat evenimente importante în Dubai sau în jurul Festivalelor de film de la Cannes sau de la Venetia, dar și la Formula 1 Monaco și Abu Dhabi. Anul trecut, Eduard Irimia, iîmpreună cu soția sa, Oana, au fost prezenți la petrecerea lui Leonardo Di Caprio pe Mega Yacht Vava 2 și la premiera filmului Elvis.

De asemenea, Eduard Irimia și soția sa Oana Irimia organizează galele ISuccess în toată lumea. Irimia a fost, de-a lungul anilor, și președintele și organizatorul galelor SuperKombat, în perioada e aur a kick-boxing-ului românesc.

ADVERTISEMENT