Life

Cine este Ada Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024. Ce meserie are tânăra

Cu ce se ocupă Ada Maria Ileana, tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Nu este deloc străină de lumea mondenă!
14.02.2024 | 00:25
Cine este Ada Maria Ileana reprezentanta Romaniei la Miss World 2024 Ce meserie are tanara
Cine este Ada Maria Ileana, tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Românii au toate motivele din lume să fie mândri. În 2024, după o pauză de șase ani, România va avea o reprezentantă la Miss World 2024. Cine este tânăra care va purta cu mândrie numele țării noastre pe cel mai important podium din lume.

Miss România este profesoară de engleză de șase ani

Anul acesta, Miss World 2024 va avea loc în India. Acesta este, de departe, cel mai important concurs din lumea care definește standardele frumuseții. Deși se spune că româncele sunt cele mai frumoase femei, timp de 6 ani, țara noastră nu a avut nicio reprezentantă la acest concurs.

ADVERTISEMENT

În 2024, România va fi reprezentată la Miss World de Ada Maria Ileana, o tânără de 26 de ani. Deși nu este pentru prima dată când aceasta este expusă publicului, se pare că nu se știu prea multe lucruri despre ea.

Ada Maria Ileana este absolventa unui master în Politici Publice la University College London. Marea ei pasiune sunt relațiile internaționale și diplomația. Drept dovadă, este licențiată în Studii de Securitate.

ADVERTISEMENT

În prezent, Miss World România este profesoară de limba engleză, dar îi place să spună despre ea că face mult mai mult pentru elevii ei. Ada Maria Ileana vrea să fie un altfel de profesor și vrea să îi ajute pe elevii care sunt victimele bullyingului.

În școală, actuala Miss România a fost și ea ținta jignirilor colegilor săi. Tocmai de aceea, vrea să schimbe acest sistem și să militeze pentru rezolvarea problemelor care contează cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Una dintre temele care o preocupă foarte mult pe tânăra de 26 de ani este legate de problemele pe care le întâmpină fetele, în special, cele care se află în centre de plasament.

Ada Maria Ileana, fostă concurentă la Love Island România

Ada Maria Ileana se pregătește intens pentru Miss World, având în vedere că această competiție va avea loc în perioada februarie – martie, în India. Deși nu este pentru prima dată când defilează pe marile podiumuri ale lumii, Ada Maria a recunoscut că are emoții mari.

ADVERTISEMENT

În trecut, aceasta a mai reprezentat țara noastră la Miss World România 2023 și Miss Internațional România 2022. Din cauza faptului că este o prezență constantă la astfel de concursuri, mulți cred că participarea ei este una ”aranjată”.

Internauții au investigat mediul familial al Adei și au aflat că părinții ei activează tot în domeniul Securității, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că aceștia au avut un cuvânt de spus în parcursul profesional al fiicei lor.

Ada Maria Ileana nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Anul trecut, aceasta a apărut pe sticlă în calitate de concurentă la Love Island, emisiunea de la PRO TV. Miss România s-a îndrăgostit de Andrei, dar relația lor a fost sortită eșecului. Fosta iubită a lui Andrei a fost cea care a ”stricat” conexiunile amoroase dintre cei doi.

ADVERTISEMENT