Life

Cine este Alina Radi, noua concurentă de la Survivor România 2023. Războinica, acuzată că a stricat o căsnicie

Alina Radi este noua concurentă de la Survivor România 2023! Războinica este artistă, însă mulți o cunosc drept „fosta lui Nick Rădoi”.
13.02.2023 | 13:42
Cine este Alina Radi noua concurenta de la Survivor Romania 2023 Razboinica acuzata ca a stricat o casnicie
Alina Radi, noua Războinică de la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Radi a intrat în competiția Survivor România 2023, alăturându-se echipei Războinicilor în ediția de luni, 13 februarie 2023. În vârstă de 34 de ani, este de profesie cântăreață de muzică de petrecere, dar, printre altele, a ieșit în evidență și pentru trecutul său amoros tumultos.

Cine este Alina Radi. S-a alăturat echipei Războinicilor la Survivor România 2023

Surpriza pentru concurenții Survivor România 2023 anunțată de Daniel Pavel în ediția de luni, 13 februarie, a fost aceea că echipelor li se alătură concurenți noi, Faimoșii i-au primit pe Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, iar Războinici au făcut cuno9ștință cu Eduard Gogulescu și Alina Radi.

ADVERTISEMENT

Noua Războinică este din Timișoara și este cântăreață de muzică de petrecere, așa cum chiar ea s-a prezentat la intrarea în competiție, dezvăluind că este dornică de aventură, motiv pentru care a și ales să participe.

„Sunt Alina Radi, am 34 de ani. Sunt din Timișoara. Sunt mamă și solistă. Și am venit să mă bucur de cea mai mare experiență pe care o pot avea și anume experiența marelui joc Survivor România”, a explicat Alina Radi în fața concurenților vechi de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

Pe lângă meseria, care pare că-i aduce venituri îmbucurătoare, conform postărilor sale de pe rețelele sociale- unde publică fotografii din locații de lux, Alina Radi a devenit cunoscută și prin prisma scandalurilor în care a fost implicată.

Alina Radi a pierdut sarcina avută cu milionarul Nick Rădoi

Războinica este cunoscută în showbiz-ul românesc drept „fosta lui Nick Rădoi”, cu care a avut o relație în urmă cu aproximativ un deceniu. Pentru milionarul din America, Alina Radi și-a pus cariera pe locul doi, s-a mutat din țară și chiar a fost pe punctul de a-l face tată pe afacerist, însă a pierdut sarcina. 

ADVERTISEMENT

Totuși, faptul că nu a avut parte de susținerea de care și-a dorit, a făcut-o pe noua concurentă de la Survivor România să se întoarcă în România, iar relația cu Nick Rădoi s-a încheiat definitiv.

„Eu am spus că am avut o relație intensă, ne-am iubit foarte mult, ne-am respectat. Când s-a rupt legătura asta, totul s-a întâmplat de la sine, pe mine mă țineau contractele din România, el nu era de acord ca eu să cânt în continuare și atunci fiecare și-a văzut de drumul lui.

ADVERTISEMENT

La începutul relației, mi-a spus că pot să cânt și în America, mi-a spus că va lua un restaurant românesc de care mă voi ocupa. Când am ajuns acolo și l-a lovit Cupidon atât de tare, nu mi-a mai dat voie să ies din casă, cum ar veni…”, declara Alina Radi, conform Viva.ro. 

Alina Radi, implicată în scandal cu o altă fostă iubită a lui Nick Rădoi

Cu toate că Războinica și Nick Rădoi s-au despărțit de ani buni și au declarat că au rămas în relații bune. În 2021, Alina Radi a făcut comentarii acide la adresa Mădălinei Apostol, o altă fostă iubită de-ale milionarului. La momentul respectiv, cea din urmă declara că s-a decis să investească într-un studio de videochat, totul la scurt timp după ce s-a rugat la racla Sfintei Parascheva.

„Am ajuns să ne rugăm la Sf. Parascheva pentru o afacere! Gândești ca un român! Ce e rău în asta? Dai chiloțeii jos și crește contul. Trebuie să schimbăm mentalitatea românului, că nu se mai poate așa.

De asta suntem o țară de săraci! Nu ne merge mintea. Stau româncele și lucrează ca proastele prin fabrici pe 2.000 de lei salariul, când pot face lejer 5.000 de euro … e proastă gândirea”, a comentat Alina Radi, conform CanCan.ro.

Alina Radi, noua concurentă de la Survivor România 2023, acuzată ca a „spart” casa tatăl copilul ei

De asemenea, și relația Alinei Radi cu tatăl fiului său, Dario, a fost una tumultuoasă. S-a spus că legătura amoroasă a început de pe vremea când bărbatul, afacerist și fost fotbalist în Italia, era căsătorit cu o altă femeie, prietenă a noii Războinice.

La scurt timp de când și-au început povestea de iubire, Alina Radi a rămas însărcinată și chiar dacă nu erau siguri, au decis să păstreze copilul. Chiar dacă au mers împreună la televiziune și au negat toate acuzațiile care li s-au adus, concurenta Survivor România afirmând că nu a stricat căsnicia nimănui, cei doi s-au despărțit.

Mai mult, în urmă cu doi ani, Alina Radi a comparat relația avută cu tatăl copilului său cu un accident și a mărturisit că legătura a fost una toxică, care a lăsat-o cu „sechele” din punct de vedere emoțional.

”Am sechele din relațiile anterioare”

„Să zicem că am sechele din relațiile anterioare. Tatăl copilului meu nu există, a fost un accident grav în viața mea. Pentru mine el a fost un accident. Toată lumea greșește! 

El a venit în viața mea într-un moment în care eram debusolată, aveam 23 de ani, eram într-o altă etapă. N-am spus niciodată că sunt îndrăgostită, am avut o relație seacă, de trei luni. Am rămas însărcinată, am spus că nu vreau să păstrez copilul, dar el a insistat și s-a născut un copil extraordinar.

Întotdeauna mi-am dorit să am un copil doar al meu și așa s-a întâmplat. Am fost în depresie pe timpul sarcinii, după ce am născut am avut puterea să mă desprind de această relație toxică”, a declarat Războinica, conform SpyNews.ro. 

ADVERTISEMENT