News

Cine este bărbatul care a murit în accidentul de pe A1. “Așa e firul vieții când e dat să se termine”

Un cunoscut salvamontist și-a pierdut viața în accidentul de pe autostrada București - Pitești.
26.05.2021 | 12:04
Cine este barbatul care a murit in accidentul de pe A1 Asa e firul vietii cand e dat sa se termine
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc miercuri dimineață, pe A1. Un camion a intrat în trei vehicule oprite. Mircea Geantă, unul dintre cei mai cunoscuți salvamontiști români și-a pierdut viața.

Tristul anunț a fost făcut de colegii acestuia de la Salvamont Argeș.

Cine este bărbatul care a murit în accidentul de pe A1

Mircea Geantă era unul dintre cei mai experimentați și cunoscuți salvamontiști români. Bărbatul avea doar 45 de ani și participase la numeroase acțiuni de salvare montană. Tristul anunț a fost făcut de colegii lui Mircea Geantă de la Salvamont Argeș.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu să-l ierte pe colegul nostru GEANTĂ MIRCEA care azi dimineață, la doar 45 de ani, a murit pe autostradă, într-un groaznic accident. Era oprit pe banda de urgență, însă un autocamion i-a spulberat.

Așa e firul vieții când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă la bătrânețe, nu de boală, ci dintr-o neatenție a altui om. Suntem cu sufletul aproape de familie și iată, iarăși, cum e viața și cât de scump e un moment de neatenție.

ADVERTISEMENT

Drum lin, MIRCEA!
DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ ÎN GRIJA LUI! #SALVAMONT ARGEȘ”, este mesajul scris pe pagina de socializare.

“Și-a pierdut viața din neatenția altui om”

Tragicul accident a avut loc miercuri la primele ore ale dimineții. Un camion a intrat în trei autoturisme oprite pe banda de urgență. Echipele de salvare au intervenit, dar pentru Mircea Geantă a fost prea târziu.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat la kilometrul 40, pe sensul de mers către Pitești, în apropierea localității Căscioarele. Traficul a fost restricționat pentru o perioadă.

Șoferul unui alt autoturism a fost rănit ușor. Acesta a fost transportat de un echipaj SAJ de urgență la spital. Celelalte persoane implicate în accident nu au fost rănite.

ADVERTISEMENT

“Conducătorul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire acesta era decedat.

Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat de urgență la spital. Celelalte trei persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, informează într-un comunicat ISU Giurgiu.

ADVERTISEMENT
Tags: