Life

Cine este Cătălin, fiul lui Romică Țociu. Câți ani are concurentul din noul sezon America Express

Cine este fiul lui Romică Țociu. Tânărul participă cu actorul la competiția America Express. Câți are concurentul din noul sezon?
19.05.2023 | 17:30
Cine este Catalin fiul lui Romica Tociu Cati ani are concurentul din noul sezon America Express
Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu, participă la America Express, sezonul 6. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, vor fi printre concurenții care vor participa la America Express, sezonul 6. Aceștia vor parcurge Drumul Soarelui alături de alte 8 echipe. Puțini sunt cei care îl cunosc pe fiul celebrului actor. Cine este, mai exact, acesta, și câți ani are?

Romică Țociu și fiul lui, concurenți în noul sezon America Express. Cine este Cătălin Țociu

Romică Țociu a ales să parcurgă Drumul Soarelui de la America Express alături de fiul său. Mulți fani de-ai actorului vor avea ocazia să-l cunoască pe Cătălin Țociu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care are visuri mărețe și dornic, iată, de aventură.

ADVERTISEMENT

Cătălin Țociu este al doilea copil al lui Romică Țociu, căci actorul mai are și o fiică. Aceasta i-a moștenit pasiunea pentru teatru, iar Cătălin s-a arătat interesat de partea gastronomică. Urmează studii în domeniu, iar odată cu terminarea lor, vrea să-și deschidă o afacere.

”Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv.

ADVERTISEMENT

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență.”, a transmis Cătălin Țociu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cătălin Țociu și Romică Țociu, încântați că vor participa la America Express

Pe Instagram, Cătălin Țociu și Romică Țociu s-au declarat fascinați de noua experiență pe care o vor trăi împreună, peste Ocean. Ambii sunt curioși de provocările ce li se vor ivi în cale și sunt hotărâți să dea tot ce au mai bun din ei, pentru a doborî orice obstacol.

ADVERTISEMENT

Cine sunt restul echipelor de la America Express, sezonul 6

Pe lângă Romică Țociu și Cătălin Țociu, restul echipelor sunt: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, jurnalista de la Observator Iuliana Pepene și jurnalista de război Sonia Simionov, creatoarele de conținut,  Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Marele premiu de la America Express este de 30.000 de euro. În acest an, cele nouă echipe vor străbate un traseu diferit: Columbia, Ecuador și Argentina. Sezonul cu numărul 5 al emisiunii a fost câștigat de Bordea și Cortea, care s-au întrecut în finală cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

La fel ca până în prezent, showul se va difuza pe Antena 1, iar filmările se vor face anterior, mai exact, în această vară. Nu se cunosc detalii și despre momentul când competiția se va transmite și pe sticlă. În sezonul trecut, emisiunea trebuia să înceapă în toamna lui 2022, dar s-a amânat pentru ianuarie 2023, fiind la întrecere, pentru audiență, cu Survivor România.

ADVERTISEMENT