Life

“Dacă nu se întâmplă asta, totul se termină”. Momentul care l-a fascinat pe Mihai Bobonete la Românii au Talent 2024

Mihai Bobonete a rămas fără cuvinte în această seară. Momentul special care l-a impresionat pe juratul de la Românii au Talent.
15.03.2024 | 21:53
Daca nu se intampla asta totul se termina Momentul care la fascinat pe Mihai Bobonete la Romanii au Talent 2024
Mihai Bobonete, impresionat de unul dintre numerele din această seară de la Românii au Talent. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou sezon Românii au Talent a debutat în forță la PRO TV. Anul acesta, mii de români au vrut să le demonstreze tuturor cât de talentați sunt. Jurați au misiune grea, căci talentul pare a fi la cote maxime în 2024.

Italienii care au furat privirile juraților de la Românii au Talent

Fiecare ediție Românii au Talent este un adevărat spectacol. Pe scena show-ului de la PRO TV au urcat, de-a lungul anilor, unii dintre cei mai talentați români și nu numai. Chiar dacă emisiunea rulează de ani buni, se pare că talentul românilor nu s-a epuizat.

ADVERTISEMENT

În această seară, jurații și, în special, Mihai Bobonete au fost fascinați de un cuplu de dansatori. La fel ca muzica, dansul este limbajul pe care îl înțelege întreaga lume. Tocmai de aceea, fără a folosi prea multe cuvinte, Andrea și Silvia au transmis mii de emoții.

Cei doi sunt din Italia, iar pasiunea lor pentru dans i-a dus pe cele mai mari scene din lume. Dansatorii dau tot ce au mai bun, iar până acum, se pot lăuda cu zeci de titluri mondiale. Ajunși pe scena de la Românii au Talent, Andrea și Silvia au demonstrat că merită toată aprecierea.

ADVERTISEMENT

Dansul nu doar că le-a adus multe premii, dar i-a adus și pe ei împreună. Cei doi s-au cunoscut datorită pasiunii pentru dans, iar de acolo până la a forma o familie fericită a mai fost un singur pas.

Andrea și Silvia i-au fermecat pe toți cu mișcările lor

Chimia dintre Andrea și Silvia se vede cel mai bine atunci când dansează. Asta a observat și Mihai Bobonete care, după ce s-a terminat numărul celor doi, a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa lor.

ADVERTISEMENT

Juratul Românii au Talent nu a putut să nu remarce faptul că Andrea și Silvia nu doar că au dansat, ci au transmis emoție și iubire tuturor celor din sală. Bobonete i-a felicitat pentru tot ceea ce fac și a recunoscut că fac o echipă pe cinste, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

”Mi-am dat seama de o chestie. Secretul unui cuplu pentru a fi fericit, cred că trebuie să aibă o pasiune. Dacă nu se întâmplă asta, totul se termină. În dansul vostru, a transpirat și iubirea, dar pasiuni care vă mănâncă timpul împreună.”, a spus juratul în emisiunea din această seară.

ADVERTISEMENT

Prestația celor doi a fost apreciată la scenă deschisă de către toți jurații. Andi Moisescu a remarcat faptul că Andrea este mereu focusat să o pună în centrul atenției pe Silvia. Datorită faptului că se coordonează atât e bine, momentele lor artistice sunt spectacole, în adevăratul sens al cuvântului.

”Andrea e tipul de bărbat extrem de inteligent și înțelept. O pune veșnic în valoare pe Silvia. Ea strălucește alături de el. Împreună sunt absolut minunați.”, a completat Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT