Life

Ea este fetița de la „Românii au talent” despre care Pavel Bartoș a spus că are vocea Mădălinei Manole. A impresionat pe toată lumea

Fetița de la ”Românii au talent” despre care Pavel Bartoș a precizat că are vocea Mădălinei Manole. Copila a impresionat pe toată lumea.
08.03.2024 | 23:00
Ea este fetita de la Romanii au talent despre care Pavel Bartos a spus ca are vocea Madalinei Manole A impresionat pe toata lumea
Ce au declarat jurații despre concurentă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fetiță care a pășit vineri seara, de 8 martie, pe scena Românii au talent a impresionat pe toată lumea după ce a interpretat melodia ”Tu n-ai avut curaj” a regretatei artiste Mădălina Manole. Inclusiv Pavel Bartoș a rămas fără cuvinte când a auzit-o.

Cine este fetița despre care Pavel Bartoș a precizat că are vocea Mădălinei Manole

Copila are doar 8 ani și când a început să cânte le-a oferit celor prezenți, dar și celor de acasă, senzația că pe scenă se află Mădălina Manole. Asta deoarece are timbrul vocal al solistei. Pavel Bartoș a remarcat primul acest aspect.

ADVERTISEMENT

”Cântă unu la unu și are doar 8 ani”, au fost cuvintele îndrăgitului moderator. Și publicul a fost impresionat, drept dovadă fiind câteva chipuri care au lăcrimat pe parcursul numărului copilei.

Rebeca Rizea, ea este fetița cu vocea Mădălinei Manole. A venit din Alexandria în București pentru a demonstra că are un talent înnăscut și a recunoscut că are mare emoții, mai ales că până la cei opt ani nu a cântat decât la două concursuri.

ADVERTISEMENT

Rebeca nu știe dacă va urma calea muzicii pe viitor, planul său fiind acela de a deveni medic oftalmolog. Cu toate acestea, a vrut să se asigure de faptul că talentul pe care îl are poate fi șlefuit.

Jurații, impresionați și ei de interpretarea Rebecăi Rizea

Jurații, la rândul lor au fost uimiți. ”Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletele noastre!”, a precizat Andra, care a fost completată de Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Actorul i-a precizat Rebecăi că deține o voce și un timbru deosebite, dar ”puțin spus”, mai ales că are o vârstă atât de fragedă. Dragoș Bucur a recunoscut și că i-a luat câteva secunde ca să se asigure că Rebeca interpretează la fel ca Mădălina Manole.

”Rebeca ai o voce și un timbru…deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine… să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a încurajat-o de asemenea pe Rebecea Rizea să continue cu muzica. I-a mai spus  că, dacă el ar fi închis ochii, chiar ar fi avut impresia că în fața sa o are pe îndrăgita cântăreață Mădălina Manole.

”Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii … și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil…Ai o față care e ca soarele așa, pare că a răsărit soarele când apari pe scenă”, au fost și cuvintele prezentatorului.

ADVERTISEMENT